Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Consilierul judeţean Adrian Cozma: Vinovaţii să plătească pentru sărbătorile ,,luminate” ale careienilor!

Adrian Cozma         De peste 48 de ore, municipiul Carei este lipsit de curent electric, cu tot ce presupune acest lucru: intuneric, frig si multa deznadejde. Daca in mod obisnuit romanii ajung  victimele sigure ale primelor viscole si ninsori mai serioase, iata ca in Satu Mare incompetenta crasa a autoritatilor aduce cu sine un adevarat….potop!  

         Bataia de joc de care au avut parte careieinii in seara, noaptea si ziua de Anul Nou nu este un accident , asa cum vor sa convinga oficialitatile orasului si reprezentantii Electrica, ci urmare a lipsei seriozitatii in  a oferi cetateanului bun –platnic, servicii profesioniste . In conditiile in care apar noi  si noi taxe,  iar facturile  cresc constant in fiecare luna, reteaua electrica a Careiului veche de peste 50 de ani, inca isi asteapta investitiile atat de necesare.  Trebuie neaparat sa amintim ca 90% din populatia Careiului se incalzeste cu  microcentrale  alimentate cu gaz si mentinute in functiune de curent electric.

       Este strigator la cer ceea ce s-a intåmplat la Carei la cumpana dintre anii 2014-2015, in secolul 21! La necazurile provocate pacientilor din spital, celor 108 batrani asistati, dintre care 58 imobilizati la pat si care necesita ingrijire permanenta, s-au adaugat, firesc, neajunsurile si inconfortul provocat restaurantelor care nu au putut organiza evenimentele festive de Revelion, in conditiile in care biletele au fost achitate in prealabil de catre clientii acestora.    

Asemeni careienilor, m-am asteptat la o implicare mai activa a autoritatilor locale si chiar judetene in gestionarea acestei situatii de maxima urgenta , insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat.   Solidarizez si sunt alaturi de cetatenii din Carei care n-au avut parte de sarbatorile binemeritate din cauza unor conducatori incompetenti sau poate, mai mult decat atat. Cumpana dintre ani a fost sarbatorita de careieni in bezna, frig si multa, multa liniste, asa cum chiar obisnuiesc sa ceara multimilor toti conducatorii incompetenti, lasi sau corupti.

     Si pentru ca nu pot privi linistit si resemnat o astfel de dovada de superficialitate si indolenta, cer public demisia in bloc a directorilor Electrica Satu Mare  pentru grave carente manageriale in  activitate. Consider vinovata in egala masura si  Primaria Carei, iar in privinta manierei absolut scandaloase in care primarul Kovacs Eugen si-a propus  sa rezolve problemele cetatenilor, adica sa astepte sa se creeze,,incidentele”, ca  abia apoi sa intreprinda ceva concret pentru rezolvarea lor, ramane la latitudinea careienilor sa-l ,,evalueze” corespunzator  in cabina de vot, la urmatoarele alegeri.

 Adrian Cozma

14 comentarii

  1. trax Răspunde

    E incredibil 02.01.2015 ora 20.40 curent nu e in Carei. Dn. Prefect si Dn Tamas au fos , au vazut , au mediat problema. 100% ca au si rezolvat-o . Astia spun ca 3000 de Careeni fara curent. Habar nu au despre ce vorbesc astia . Vor sa spuna ca 12000 de Careeni fara curent . 3 zile fara curent ( inclusiv noaptea de revelion ). Da oare Dn. Prefect su Dn. Tamas au petrecut revelionul in -15° afara alaturi de Careeni??? Copilasii lor oare cum au petrecut ?? La restaurantul la care au petrecut acestia a fost curent oare ??? S-au intrebat acesti oameni ce se intimpla cu oamenii care si-au platit biletele pentru a petrece la un restaurant si acolo in loc de petrecere era bezna ??? S-au intrbat acesti oameni ca ce dracu au facut acei patroni de restaurante cu tonele de mincare care s-au stricat ?? Cine le plateste la acestia paguba ?? S-au intrebat vreodata in zilele acestea ca ce au facut mamicile cu copilasi mici in blocuri neincalzite cand afara era -15° ??? ….. si multe ar mai fa . RUSINEEEE DN. AVRAM . RUSINEEEE DN. TAMAS !!!!! Vine corpul de control. Hahaha . Va fi cel mai vinovat portarul , casiera saracul de sofer de pe masina PRAM si eventual seful de echipa de la electrica Carei .

  2. gina Răspunde

    Un prefect iresponsabil tiunt de huzendarguri de Govorila si Stefila infractori depasiti de situatie, nepoata mea a facut aprindere de plamaini , cine plateste GUNOIELEOR! Cine plateste pentru noi care ne-ati stricat revelionul cu UDEMERISTUL giftuit de toate , adica primarul incompatibil ce zicea ziaristilor,, daca ANI va declra inompatibil ce le spuneti- Raspuns de om giftuit: sa ii ia dracu<< … eu as iesi urgent in strada! si i-ai tranti pe toti de asfalt pt. ca eu mi-am platit curentul la zi. Bravo dle Cosma chiar daca nu va stiu ati fost singurul care va pasat!

  3. mariusz Răspunde

    Uite-l eroul dupa razboi cum iese la atac :)) Pentru croitorasul de la PDL a fost un moment propice sa faca contrabanda cu tigari pe zona Careiului cu autocarul din dotare. Nu dottore avocat?

  4. Guster patriot Răspunde

    Adriane, daca taceai filozof ramaneai 🙂

  5. taximetristul Răspunde

    un om cu un caracter jegos!

  6. Dik, altul Răspunde

    Alt ametit care se baga in seama ca si alalat de la PNL! Dou gaste bête care s-au trezit sa-si dea cu parerea fara sa le-o ceara nimeni! Mars ma, ametitilor, faceti ceva concret pentru kkt-ul asta de oras, nu sa tot bateti din p..da aia de gura ca babele nefu..te!

  7. andy Răspunde

    Ete fas. cui ii pasa de ce spune Cozma. Gargara curata dupa revelionul de la Esedra… 😀 a iesit la declaratii de presa… Pentru Carei nimeni nu a miscat vreun deget. Toti se dau peste cap acum… dar pana acum de ce nu ??? Se stia ca liniile de alimentare sunt vechi si sunt multe probleme cu curentul… Dar nu s-a luat nicio masura. Anul acesta se schimba canalizarea si reteaua de furnizare a apei… multumita Primariei Carei. Orasul s-a facut mai frumos, multumita Primariei Carei.
    Acum stimati consilieri judeteni, domni de la Prefectura… ce vreti ??? Voturile careienilor ca v-am stricat cheful de revelion cu pana de curent ??? La gara cu voi. Nimeni nu a facut nimic pentru carei in afara de alesii locali.
    Sictir si la gara cu voi.

  8. Jilava Răspunde

    Pai andy draga stau si citesc comentariul tau, dar Prefectura trebuia sa fie de fata deoarece este prima in cazul situatiilor de urgenta din judetul Satu Mare si apoi restul institutiilor cu atributii in domeniu.

  9. Somesanul Răspunde

    Adriane, mai bine te-ai ocupa in continuare cu țigările de contrabanda din Shopul cu Ucraina, pentru ca se vede de la o posta ca la politica nu te pricepi, iar limba romana este măcelărita in declarația asta a ta! O grivna, doua grivne … Sau doar cu Euro îți place?

  10. adi Răspunde

    Mai papagalule tu te-ai gasit sa vorbesti sti cumva cu ce se maninca astea s-au esti prea preocupat cu furturile de ternuri,, pe unde ai primit si tu cite o farimitura nenorocitule,, oameni ti-au lucrat la ARDUT si tu nu iai platit nesimtitule si ai curaj sa iesi in presa sa vorbesti dute dracu si te ascunde nenorocit HOT ce esti

  11. careian Răspunde

    bai kosma, tu ce ai facut de revelion? ai baut si ai mancat si ai chefuit pana la epuizare da? daca iti pasa asa de tare de careieni, de ce nu ai lasat totul balta si sa mergi pe capul celor de la electrica sa-i f… sa lucreze si sa rezolve treaba? te-ai trezit acum din aburii de chef si ai inceput sa behai

  12. fazanul din tufisul desfrunzit Răspunde

    Eugeniu avram demisia avram demisia avram demisis ..pote nu stiti dar avram cristi sasu si impotentul dr primar din carei ascund bani la o banca din debrecen rusine avrame rusineeeeeeee

  13. dragos Răspunde

    Si de la chef de la esedra, micul contrabandist se apuca sa cotcodaceasca! De ce nu ai fugit la Carei mai cap de harlet? Poate ca ar fi cazul sa te ia si pe tine cineva la purecat, ca prea te obraznicesti, prostalaule!

  14. babutza Răspunde

    se ascut cutitele in pnl? iese nicoara cu o declaratie, hop si pedistii. a inceput meciul intern?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.