Ultima actualizare: ieri, 23:24
Locale

Consiliul Județean va moderniza Aeroportul Satu Mare în acest an

bilant Aeroport, Fechete Nicolae (3)Directorul Aeroportului Satu Mare, Fechete Nicolae, a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de prezentare a bilanțului pe anul 2014, că obiectivul în acest an este modernizarea Aeroportului, iar data limită pentru depunerea ofertelor privind proiectul de modernizare a suprafeței de mișcare și de extindere a aerogării Aeroportului Satu Mare este 5 februarie 2015. Valoarea proiectului este estimată la 64.500.000 lei, TVA inclus.

În altă ordine de idei, acesta a precizat că au fost foarte multe firme interesate de acest obiectiv și au făcut vizite la amplasament pentru a avea o imagine cât mai clară asupra cerințelor care au fost trecute în caietul de sarcini. De asemenea, a afirmat că ”mai sunt și promisiuni și variante prin care să fim susținuți cu aceste sume”.

Această afirmație a fost făcută de către Fechete Nicolae, după ce la deschiderea conferinței de presă, președintele CJ, Adrian Ștef și vicepreședintele CJ, Mircea Govor au anunțat că Aeroportul Satu Mare va ajunge la nivel european cu ajutorul Ministerului Dezvoltării și Guvernului Ponta.

În ceea ce privește bilanțul pe anul 2014, Aeroportul Satu Mare a avut un venit de 738.831 lei în scădere față de anul 2013 când a avut un venit de 908.845 lei. În cadrul RA. Aeroportul Satu Mare sunt 55 de angajați iar conform spuselor directorului, Fechete Nicolae numărul angajaților va crește anul aceste până la 66 de angajați.

Referitor la Mitingul Aviatic, directorul a afirmat că se va organiza și în acest an iar data exactă va fi comunicată de Consiliul Județean.

4 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Cum adica “promisiuni si variante”? Adica nu exista finantare?

 2. moscraciun Răspunde

  la naiba, parca a fost hotarat de guvern ca aeroport din baia mare o sa fie dezvoltat si asta o sa fie lasat in paragina. ce rost are sa investeti bani in el? nu mai bine investeau in spitale banii aia?!?!?! sunt ceva comisioane foarte interesante la mijloc probabil

 3. Negru(Fek'te) Răspunde

  Este o lupta acerba intre cele doua aeroporturi SM si BM.
  Presedintele si vicele CJ , directorul ar trebui sa se lupte acerb pentru curse pe SM.
  Nu au fost in stare sa rezolve un orar de zbor convenabil pt. cetateni, in comparatie cu Aeroportul din BM,care are curse convenabile.
  Exemplu: cui ii foloseste o cursa la ora 13 si ceva din SM la Bucuresti..?(deputatilor, angajatilor guvernamentali, unde nu conteaza,lunea, ca sunt platiti din buzunarul public!?)
  BM are cursa dimineata la ora 6, cine pleaca sa -si rezolve o problema agreeaza BM , deoarece la ora 8, poate fi in centrul Bucurestiului si se intoarce acasa dupa masa.
  La strategie i-a suflat BM.
  Daca nu ai curse pe aeroport esti mort.
  Ar trebui sa explice ce curse au in vedere ca sa justifice un volum de investitii asa cum se lauda.
  Culmea este ca BM arata mai rau decat SM, dar SM nu are curse convenabile.
  Dupa stationarea de anul trecut (65zile)s-au trezit ca au probleme neprevazute managerial
  Orice greseala se plateste, ‘conducatorilor’!
  Dar ne gandim la mitinguri, panglici si alte
  mese festive.
  In targ se sopteste ca voiau sa pacaleasca CJ, cu bugetul de aceea s-a scos de pe ordinea de zi.
  Vor angajari cand le scade profitul si curse bune, ioc!
  Va da klasa concurenta, baieti!
  O sa ajungeti ca pe vremea lui Sabo, cand se folosea aeroportul de la Buda.
  Competentilor!

 4. matei Răspunde

  Pai, cele doua posturi de sefi la security sunt deja arvunite, unul pentru fiul unui pierdevara de pe la trafic aerian iar unul pentru nepotul vicepresului de CJ. va mai fi unul de director achizitii….pentru un oltean neaos de pe la CJ, numai bun de fazan la semnat acte, in cardasie cu topmodelul Sas. Poate mai are Petric un sofer, din campania de anul trecut pe care sa-l faca salariat la aeroport, ca si pe cel din campania de la locale, iar restul vor fi topmodele care sa serveasca cate o cafea oficialitatilor de la salonul vip.
  In ce priveste orarul, e total fara nici o ratiune, iar daca mai punem la socoteala si delasarea totala a angajatilor Tarom care au mai ramas, o cucoana si un gigolo de-al ei….punem capac la toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Scandal la o tabără din Ardud

Ieri în jurul orelor  21.00  polițiștii de ordine public din Ardud au fost sesizați de către Miklos M. care se...

Închide