Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

Corpul de control al ministrului Energiei, aşteptat la Carei

CJSU (11)Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a anunţat astăzi, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă că aşteaptă să sosească la Satu Mare Corpul de control al ministrului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, ca să vadă exact cum s-a intervenit şi cine este responsabil de pana de curent din noaptea de Revelion de la Carei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că potrivit primelor date, această situaţie s-a produs din cauza stării reţelei subterane, dar trebuie să se vadă exact “ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, ce trebuie făcut”.

El a cerut reprezentanţilor Electrica să intervină de urgenţă cu investiţii deoarece situaţia se poate repeta oricând.

Prezent la şedinţă, inginerul şef al Serviciului Distribuţie Electrica Satu Mare, Gheorghe Coicea, a apreciat că refacerea liniei respective se află în planul de investiţii din acest an. El a mai arătat că bugetul de investiţii din acest an pentru judeţul Satu Mare este de 17 milioane lei, faţă de 12 milioane cât a fost în 2014.

2 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    I-auzi !Refacerea liniei electrice este cuprinsa in planul de investitii in 2015!
    Iata cum se drege busuiocul ! Daca nu era pana de curent in Carei timp de 3 zile, nu cred ca era cuprinsa inlocuirea sa ma rog refacerea liniei electrice in planul de investitii!
    Domnilor “Electrici” surprindeti-ne!

  2. taximetristul Răspunde

    Felicitari d-l prefect, daca nu erati dvs nu cred ca erau instare sa gestioneze situatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.