Ultima actualizare: ieri, 21:09
Locale

Directorul APIA Satu Mare anunţă schimbări în acordarea sprijinului pentru păşuni

sedinta Colegiu Prefectural (26)Directorul APIA Satu Mare, Gabriel Leș, a anunțat astăzi în ședința Colegiului Prefectural că unitățile administrativ teritoriale (comune, municipii, orașe, județe), nu mai au dreptul să depună cereri la APIA pentru sprijin pe pășuni, începând din anul 2015. Acest proiect de ordonanță este în dezbatere publică iar la începutul lunii februarie 2015 va deveni aplicabilă.

”Vreau să le transmit tuturor UAT- urilor și primarilor că pășunile comunale pe care le dețin să le dea asociațiilor crescătorilor de animale, că doar ei sunt în drept să beneficieze de acest sprijin”, a declarat Gabriel Leș,

De asemenea, a mai anunțat că penitenciarele, administratorii de păduri private, Regia Națională a Pădurilor, firme și companii de construcții nu au dreptul să depună documente la APIA pentru sprijin pe suprafață.

Deocamdată aceste măsuri sunt în dezbatere, directorul APIA urmând să revină cu o situație mai clară, atunci când această ordonanță va deveni aplicabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mani Gyenes, întâmpinat de fani pe Aeroportul Bucureşti (FOTO)

Zeci de români l-au aşteptat pe pilotul sătmărean Mani Gyenes pe Aeroportul din Bucureşti, la întoarcerea acasă după succesul de...

Închide