Ultima actualizare: azi, 16:46
Locale

Emanuel Gyenes, start la Dakar 2015 (FOTO)

emanuel gyenes dakar 2015 3Sătmăreanul Emanule Gyenes a început competiţia Dakar 2015 din Buenos Aires. Emanuel Gyenes a intrat în concurs la ora locală 8:32 (ora României 13:32). Prima zi cuprinde o probă specială, este o etapă de 838 de km între Buenos Aires şi Villa Carlos Paz.

Startul oficial al competiţiei a fost dat sâmbătă, 3 ianuarie, cu o defilare a celor peste 400 de vehicule înscrise în concurs în faţa reşedinţei preşedintelui Argentinei, în prezenţa a peste 800.000 de fani.

Pilotul participă cu  o motocicletă KTM 450 Rally care poartă numărul de concurs #49. La fel ca în 2011, mecanicul său va fi Romeo Duicu, primul român care a terminat Raliul Dakar în America de Sud.

Raliul Dakar 2015 se va desfăşura în perioada 4-17 ianuarie 2015 şi va traversa statele sud-americane Argentina, Chile şi Bolivia.

PortalSM vă ţine la curent în fiecare zi cu evoluţia lui Emanuel Gyenes şi cu clasamentul.

 

2 comentarii

  1. Istvan Răspunde

    Mult succes Mani!
    Sa ajungi cat mai sus in clasament si sa revii sanatos acasa.

  2. Radu bud Răspunde

    Bravo Mani,bravo AutoNet! Poate si sper din sufletul meu de sătmărean sa fie o soluție de succes! As vrea sa pot fi mai aproape de marea încercare dar simt cu tine Mani! Este anul tău!Multa bafta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.