Ultima actualizare: azi, 16:59

Locale

Femeie agresată de trei indivizi, salvată de un jandarm

images (3)O femeie în vârstă de 50 de ani a fost agresată de trei indivizi, aseară, în jurul ore 20:00, în cartierul 14 Mai. Indivizii i-au furat poșeta femeii și au lăsat-o cazută la pământ.  La strigătele disperate ale femeii, un jandarm a sărit să o salveze.

Potrivit șefului Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, colonel Vasile Bocea, subofițerul Adrian Tătar se afla în zonă în momentul comiterii furtului iar la strigătele de ajutor ale femeii acesta a intervenit. Jandarmul s-a asigurat de starea femeii și a continuat procedura de prindere a indivizilor, pe care i-a găsit ascunşi într-un loc retras din spatele unui bloc din cartier. După ce i-a prins, jandarmul i-a condus pe tineri la victimă pentru a-i recunoaşte şi ulterior i-a predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Referitor la caz, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a transmis un comunicat:

La data de 15 ianuarie 2015, la ora 20:05  polițiștii de investigații criminale au fost sesizați de către, Mihaela C. despre faptul că cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Ureche,  din municipiul Satu Mare ar fi fost deposedată de geanta, pe care o avea asupra sa de către 3 tineri.

Auzind țipetele femeii, un cetățean de bună credință care se afla în zonă, a identificat 3 persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea faptei, în apropierea locului comiterii acesteia.

 Din cercetările efectuate de polițiștii a rezultat faptul că femeia a fost deposedată de către 3 tineri prin smulgerea genții pe care o avea în mână, în urma acestui fapt femeia s-ar fi dezechilibrat  și ar fi căzut. Imediat după incident doamna s-ar fi ridicat și ar fi cerut sprijinul cetățenilor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol. Geanta conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite prorietarei de drept. Cei trei bănuiți au vârste curpinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate.

Cetățeanul care a dat dovadă de spirit civic  și a reacționat la strigătele femeii, este un subofițer jandarm care se afla în timpul liber.

În această situație  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

13 comentarii

 1. Piros Stefan Răspunde

  Adi e baiat de nota 10 si asta o stie toata lumea,cinste lui,si respect pentru spiritul si initiativa de care a dat dovada! Toti ar trebui sa dam dovada de spirit civic in situatii critice dar din experienta va spun ca majoritatea stau spectatori sau mai rau,filmeaza cu telefonul mobil.

 2. maria Răspunde

  Zona 14 Mai ar trebui supravegheta mai mult decat restul zonelor pentru ca aici isi duc veacul boschetarii, aici este si azilul de noapte. Politia locala sa-si faca aparitia din cand in cand, niciodata n-am vazut vreun politist prin zona desi circul mult.

 3. Suciu Bogdan Răspunde

  ai dreptate Stefan, felicitari Adi !!!

 4. Suciu Bogdan Răspunde

  ai dreptate Stefan, felicitari Adi !!!

 5. Danutz Gabriel Veres Răspunde

  Respect Adi , tine-o tot asa

 6. Danutz Gabriel Veres Răspunde

  Respect Adi , tine-o tot asa

 7. Nonu Răspunde

  Felicitari! Respect!

 8. Ioan Săbăduş Răspunde

  Felicitari jandarmului ! Pacat ca legile nu sunt pentru cei care sunt fata in fata cu posibilii infractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.