Ultima actualizare: azi, 11:52
Locale

Fotbalistul sătmărean Tony Kanaloș, convocat la lotul național U17

Tony-KanalosFotbalistul Tony Kanaloș de la LPS Satu Mare a trecut de un nou test desfășurat la Tărlungeni unde pe parcursul a 10 zile a fost testat de stafful U17. Drept urmare jucătorul sătmărean a fost convocat alături de băiatul lui Hagi la un  nou stagiu de pregătire, de data aceasta în Turcia .

Cu acestă ocazie, LPS Satu Mare apare alături de cluburi de prima liga pe lista echipelor cu jucători convocați la lotul național .

Reprezentativa Under 17 a României a încheiat pe 24 ianuarie stagiul de pregătire de 10 zile de la Tărlungeni, primul din 2015, an în care juniorii luptă pentru calificarea la EURO

Tinerii ”tricolori” se vor reuni însă după numai o săptămână, pe 31 ianuarie. Urmează un nou cantonament tot de zece zile, de data aceasta în Antalya. Acolo, elevii lui Bogdan Vintilă au perfectate deja patru meciuri de pregătire.

Pe 2 februarie cu Tromso U17, pe 6 februarie cu Young Boys Berna U18, pe 8 februarie cu selecționata U17 a Ungariei, iar pe 9 februarie cu Silkeborg U18. Pentru acest stagiu de pregătire, Bogdan Vintilă a convocat 26 de jucători.

După cantonamentul din Turcia, juniorii născuți în anul 1998 vor merge la sfârșitul lunii în Scoția pentru două meciuri de pregătire în compania naționalei similare a Scoției. Meciurile vor avea loc în localitatea Ayr. În martie, ”tricolorii” vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia la Turul de Elită.

 Lotul Under 17 pentru pregătirea din Antalya este format din:

Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Ionuț Poiană (Steaua) și Robert Mândrea (ACS Poli  Timișoara)

Fundași: Tiberiu Căpușă, Andrei Vlădescu și Virgil Ghiță (Academia Gheorghe Hagi), Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu), Vlad Gîsă și Denis Ciubotariu (Dinamo), Harald Fridrich (ACS Poli Timișoara), Paul Copaci (UTA Bătrâna Doamnă) și Ionuț Tudorancea (Olimpia Rm. Sărat)

Mijlocași: Kilyen Szabolcs, Carlo Casap, Ianis Hagi și Andrei Ciobanu (Academia Gheorghe Hagi), Valentin Costache (Dinamo), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Ionuț Tănase (UTA Bătrâna Doamnă), Vlad Mihalcea (FC Brașov), Marian Tîrșa (CSMS Iași)

Atacanți: Mădălin Blănaru (Oțelul Galați), Eduard Codrean (ACS Poli Timișoara), Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă), Florin Coman (Academia Gheorghe Hagi) și Dragoș Dimitriu (CSMS Iași)

t

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.