Ultima actualizare: azi, 21:48

Horoscop

Horoscopul AMERINDIAN. Descoperă ce zodie eşti!

bufnitaIndienii americani credeau ca la nastere, fiecare dintre noi primeste un animal simbol care ii calauzeste pasii in viata.

Vidra: 20 Ianuarie – 18 Februarie

Persoanele din zodia Vidrei sunt greu de inteles uneori. Sunt percepute ca neconventionale. Aceste persoane au un mod special de a privi lumea din jurul lor. Vidrele sunt intuitive si inteligente, sunt foarte atente si la nevoile celorlalti, de aceea vidrele pot fi foarte buni prieteni. Si mai ales, vidrele sunt persoane de incredere!

Lup: 19 februarie – 20 martie

Profund emotional, foarte pasional, lupul este cea mai iubitoare zodie a horoscopului nativilor americani, atat in sens filosofic cat si in sens uman. Persoanele din aceasta zodie inteleg ca tot ceea ce avem nevoie este iubirea si sunt pe deplini capabili sa o exprime si sa o ofere.

Iubirea, juxtapusa nevoii lor de independenta, face ca acest semn zodiacal se comporta intr-o oare care masura dual in raporturile sale cu ceilalti. Pe de-o parte independent si pe de alta parte… Iubitor. Aici este aproape, oferind afectiune, apoi dispare pentru a-si satisface setea de libertate. Daca isi gaseste insa echilibrul, lupul este foarte grijuliu si atent cu persoanele apropiate.

Soim: 21 martie – 19 aprilie

Soimul! Nativii nascuti in aceasta zodie, ereu considerati de catre nativii indo-americani ca fiind lideri innascuti, cu o judecata clara si reusind sa iasa din cele mai dificile situatii, cu intelepciune.

Soimului nu ii place sa piarda timpul. Iubeste actiunea si ii place ca lucrurile sa fie facute „cum trebuie”. Intr-un mediu bun pentru sine, Soimul are posibilitatea de a mentine flacara pasiunii intr-o relatie de iubire, pentru mult timp.

Castor: 20 aprilie – 20 mai

Cei care fac parte din aceasta categorie se adapteaza la schimbari, reusesc sa depaseasca ce e greu cu usurinta.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt eficiente si foarte responsabile. Sunt persoane responsabile atat in viata de familie, cat si in ceea ce priveste munca lor. Castorii au un sistem de valori bine definit si isi fac legaturi printre oameni care li se aseamana. Dar mai ales, castorii iubesc sa iubeasca, de aceea sunt parteneri ideali.

Caprioara: 21 mai – 20 iunie

Acest simbol al indienilor americani este caracterizat de multa gratie si sensibilitate. Persoanele nascute in aceasta zodie ii inspira pe ceilalti si privesc viata in profunzime.

Sunt in aceeasi masura persoane inzestrate cu umor si capacitatea de a vocaliza ideile pe care le au, astfel incat reusesc sa ii magnetizeze cu usurinta pe cei din jur. In relatiile de iubire sunt persoane grijulii si rabdatoare.

Ciocanitoare: 21 iunie – 21 iulie

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de incredere! Te poti baza pe o persoana nascuta in zodia Ciocanitoarei. Acesti oameni stiu sa isi pastreze cuvantul dat si ofera cu mare dragoste iubirea si preocuparea lor, fata de cei din jur.

Pot fi de asemenea, parinti superbi. In iubire se manifesta cu romantism si sensibilitate.

Somon: 22 iulie – 21 august

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt electrice de-a dreptul. Ii impresioneaza pe cei din jur cu prezenta lor, cu felul lor de a fi si de a se exprima. Sunt motivatori in mod natural si astfel ii inspira fara mandrie pe cei din jur. Sunt persoane generoase si se simt implinite atunci cand reusesc sa ajute pe cineva.

Ele au o nevoie adanca sa se angreneze in ceva care sa le dea sens. Se implica in activitati care implica buna-starea familiei sau a societatii in ansamblu.

Urs: 22 august – 21 septembrie

Acestea sunt persoane pragmatice si metodice. De cele mai multe ori, persoanele nascute in aceasta zodie sunt „vocea ratiunii” in numeroase situatii mai dificile. De aceea, cei din jur simt ca se pot baza si pot avea incredere in ele.

Persoanele din zodia ursului au tendinta de a fi insa si foarte modeste, „la locul lor” altfel spus. Este un simbol al zodiacului indo-american al reuniunii, generozitatii si dragostei blande.

Corb: 22 septembrie – 22 octombrie

Corbii sunt persoane foarte entuziaste, antrepenori in mod natural. Nu trebuie sa faca prea mari eforturi pentru a-si accesa farmecul. Sunt de asemenea, persoane energice. In unele situatii devin mai melancolice si romantice.

Se indragostesc profund si sincer. De asemenea, in comunitate se comporta cu deschidere si adora sa isi cultive relatiile. Daca se lovesc de tensiuni, aceste persoane reusesc sa le aplaneze prin deschidere si disponibilitate.

Sarpe: 23 octombrie – 22 noiembrie

Multi samani indo-americani s-au nascut in aceasta zodie. Sarpele este natural in tot ceea ce face. Aceste persoane sunt foarte profunde si inteligente. Adora sa interpreteze lumea din jurul lor si sa gaseasca noi si noi sensuri.

Uneori sunt in mod nedrept perceputi ca fiind misteriosi si ascunsi tocmai pentru ca au preocupari mai neobisnuite. In aceeasi masura pot fi foarte de ajutor celor care au nevoie de ei. In iubire sunt persoane pasionale, sincere si autentice.

Bufnita: 23 noiembrie – 21 decembrie

Desi au personalitati schimbatoare, persoanele nascute in Zodia Bufnitei reusesc sa te copleseasca cu a lor caldura atunci cand simt ca pot oferi. Faptul ca simt nevoia sa se retraga uneori pentru a-si recalibra fortele interioare le face sa para a fi schimbatoare si cu toane. Cine reuseste sa ii inteleaga Bufnitei aceasta miscare de val care este personalitatea ei, poate sa descopere si cea mai profunda si autentica legatura.

Bufnitele pot fi buni artisti datorita sensibilitatii lor si de asemenea, nu ar trebui sa ne mire daca ii vedem aderand la cauze sociale sau implicandu-se in viata comunitatilor din care fac parte.

Gasca: 22 decembrie – 19 ianuarie

Persoanele nascute in aceasta zodie a nativilor indo-americani sunt foarte perseverente si ambitioase. Ele sunt determinate sa castige cu orice cost si nu ca sa aiba recunoasterea celorlalti, ci pentru propria satisfactie.

Intr-o ambianta iubitoare, persoanele din aceasta zodie reusesc sa obtina cele mai frumoase rezultate in tot ceea ce intreprind. Au nevoie de calm si conexiune deplina cu persoanele iubite pentru a reusi.
Pot fi persoane pasionale si pline de umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.