Ultima actualizare: azi, 17:29
Locale

Jandarmul Tătar Adrian, premiat de prefectul Eugeniu Avram

DSCN5004Jandarmul care a intervenit în cazul femeii tâlhărite în cartierul 14 Mai, a fost premiat de prefectul județului Satu Mare.

Subofițerul Tătar Adrian a fost felicitat și premiat astăzi în cadrul unui eveniment organizat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram i-a înmânat o diplomă de recunoștință ca urmare a curajului de care a dat dovadă, după ce a prins trei tineri care tâlhărise și agresase o femeie în vârstă de 50 de ani.

Amintim că în data de 15 ianuarie 2015, aflat în timpul liber, Tătar Adrian a intervenit la strigătele unei femei care era căzută la pământ după ce trei tineri au agresat-o și i-au furat poșeta, s-a asigurat de starea ei și a continuat procedura de prindere a inculpaților, pe care i-a găsit ascunşi într-un loc retras din spatele unui bloc din cartierul 14 Mai. După ce i-a prins,  i-a condus pe tineri la victimă pentru a-i recunoaşte şi ulterior i-a predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

 

3 comentarii

  1. Watson Răspunde

    bravo ! mai rar asa baieti cu sange in …. dar este oricum frumos gestul si curajul de care da dovada acest tanar.

  2. salajan Răspunde

    domnilor femeia nu are 50 de ani are doar 40 mai documentativa inainte de scrie aberatii

  3. horoscop Răspunde

    femeia avea 40 ani si era in zodia leului , infractorul era capricorn , si jandarmul berbec, penibil esti ma salajan, da ce importanta este citi ani are femeia dobitocule ca doar s-a comis o infractiuneeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.