Ultima actualizare: azi, 10:12
Locale

Peste 1.000 de apartamente, reabilitate în acest an la Satu Mare

small_blocPrimarul Dorel Coica și șefa Biroului Energetic din cadrul Primăriei Satu Mare, Liliana Măgureanu, au anunțat astăzi într-o conferinţă de presă că 1.003 apartamente din municipiu vor fi reabilitate termic în acest an în municipiul Satu Mare.

Sunt în execuţie lucrări la 510 apartamente, este în desfăşurare licitaţia pentru atribuirea unor contracte pentru alte 493 de apartamente.

Totodată, Comisia de eficienţă energetică a stabilit alte 45 de blocuri pentru care a începe întocmirea documentației.

Se fac reabilitări, se vor face reabilitări şi lista rămâne în continuare deschisă. Invităm cetăţenii municipiului care nu au reuşit să se organizeze în asociaţii să o facă şi reprezentanţii lor să vină să ia legătura cu noi pentru a putea propune şi alte sute sau mii de apartamente pentru viitoarea perioadă“, a spus primarul.

Proprietarii apartamentelor au trebui să plătească între 2.000 şi 4.000 de lei, în funcţie de lucrările necesare, restul lucrărilor fiind suportate de primărie şi din fonduri europene.

7 comentarii

 1. gpetre Răspunde

  Felicitari primarului Coica pentru reabilitare blocurilor.

 2. PETRE POPONETE Răspunde

  PETRE , CE TOT IL FELICITI ASA HOTARIT PE PRIMARUL CARE NU A FACUT NIMIC?? NU-L MAI LINGE ATITA FA-I UN ORAL SI GATA, ATUNCI MERITI TU FELICITARI DIN PARTEA PRIMARULUI , PENTR PRESTATIE ….

 3. super NICU Răspunde

  coica hartueste sexual asistentele de la cabinetele lui , le pipae , si le face avansuri libidinoase si scrboase , va intreb ce fel de om este coica???

  • romi Răspunde

   Postaci Udmr au ajuns la chestiuni extreme și atacuri furibunde în condițiile în care realizările primarului ai dispera și ai obliga în prostia lor sa scrie inepții și aberații.

 4. CENTURISTA DE SERVICIU Răspunde

  votez oricine in afara de coica

 5. tara Răspunde

  NORMALpentru ca cei care te plătesc sa fi centurista nu știu altceva decât sa jignească și sa scrie minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.