Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Programul de reabilitare termică a blocurilor din municipiu continuă

DSC_0185Azi, 8 ianuarie 2015 a avut loc întrunirea comisiei pentru eficienţă energetică din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare coordonată de primarul Coica Dorel în calitate de preşedinte al acesteia.

Ordinea de zi a şedinţei de lucru a fost analiza solicitărilor depuse până la data de 07.01.2015 în vederea includerii imobilelor (blocurilor) în programul de finanţare pentru reabilitarea termică.

 În urma analizei documentelor depuse de către Asociaţiile de proprietari s-au stabilit toate clarificările care urmează a fi solicitate pentru completarea dosarelor în vederea continuării procedurilor de includere în program.

Sursa: Primăria Satu Mare

5 comentarii

 1. aurel Răspunde

  Felicitari primarului e primul care s a ținut de cuvânt după promisiunile din campanie.

 2. anggel Răspunde

  Pentru izolarea blocurilor votez Coica.

 3. mitici Răspunde

  Pt izolarea blocuri il votez si eu numai ca el Scoica a votat cu ANI

 4. izolator Răspunde

  Ma lingau de cur oltenesc in campamie coica olteanu o zis ca scapam de florisal nu ca fraiereste cu izolarea blocurilor lingau de cur oltenesc

 5. mihai Răspunde

  Oameni buni, ceea ce se intampla cu asa-zisa izolare a blocurilor este o hotie de nedescris!!! In primul rand, pentru izolarea termica a unui apartament cu 3 camere, in M16 prin anul 2009-2010, asa, pe “NV”, se cerea in medie, 3.000 lei/apartament, poate mai putin, dar sa ne raportam la suma de 3000 de lei! In anul 2014, cand beneficiarul suporta doar 20% din costul izolatiei imobilului, BRUSC, pretul sare la 15.000 lei pe apartament! Poate matematica mea nu este de geniu, dar dintr-un calcul simplu reiese ca pretul izolatiei pe apartament a crescut de 5 ori in timp ce pretul materialelor ori a scazut in unele cazuri, ori este la acelasi nivel cu cel din 2010. Rezulta ca, izolarea apartamentului dupa cum zice firma este de 15.000 lei,3.000 suportate de proprietar iar 12.000 suportate in diferite procente de catre autoritatile locale si fonduri comunitare. Adevarul este ca locatarul isi plateste in intregime izolatia apartamentului in timp ce firma contractata obtine profituri uriase! Sau oare trebuie ca firma castigatoare, sa faca si ceva contributii la vreun partid?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.