Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmăreanul Adrian Sălăgeanu s-a întors la Olimpia

Adrian Salageanu, jucator Olimpia (28)Unul dintre cei mai buni jucători sătmăreni se întoarce la echipa Olimpia Satu Mare. Președintele clubului, Dan Băbuț, l-a prezentat astăzi pe sătmăreanul Adrian Sălăgeanu. Jucătorul are 168 de meciuri jucate în Liga I, 20 de goluri date, 6 meciuri jucate în Champions League, 4 meciuri în Europa League și a câștigat campionatul și super Cupa cu Oțelul Galați.

Potrivit președintelui, contractul jucătorului a fost semnat în weekend și de astăzi va fi jucătorul Olimpiei.

”De astăzi, Sălăgeanu este jucătorul Olimpiei, noi îi urăm bun venit acasă și sperăm ca performațele pe care le-a avut, la cluburile pe unde a jucat, să le repete și să ajute echipa cu experiența lui ca să creștem în valoare și să facem treabă pe mai departe”, a declarat Dan Băbuț.

La rândul său, fotbalistul a declarat că este foarte fericit că s-a întors acasă și că a ales Olimpia cu inima, având în vedere că de la acestă echipă a plecat. Totodată, acesta a menționând că ”este momentul ca să încerc și eu să dau puțin, măcar din ceea ce mi-a oferit Olimpia la începutul carierei”.

”A fost o decizie pe care am luat-o destul de ușor și deși am refuzat anumite oferte din Liga I sunt foarte fericit că am venit la Satu Mare, și cu siguranță voi încerca pe cât posibilul să demonstrez că anii pe care i-am petrecut prin primul eșalon fotbalistic nu au fost în zadar. Voi încerca cu experiența mea să ajut această echipă”, a declarat Adrian Sălăgeanu.

În încheiere, jucătorul sătmărean a mai precizat că pe plan personal și-ar dori ca echipa Olimpia să aibă un rezultat mult mai bun și, de ce nu, o promovare în Liga I, obiectiv ce l-ar mulțumi sufletește ca să promoveze cu Olimpia Satu Mare.Adrian Salageanu, jucator Olimpia (20)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.