Ultima actualizare: azi, 14:43
Publicitate

Se fac înscrieri la târgul expozițional Art Grand Marriage

art grand marriageCel mai cunoscut târg de nunți din Satu Mare, Art Grand Marriage, se va desfășura în perioada 6-8 februarie la Grand Mall, organizatorii asigurând un eveniment de excepție și de mare anvergură în acest an. Târgul expozițional se adresează celor care vor să-și organizeze din timp unul din cele mai importante evenimente din viața unui cuplu.

Firmele doritoare să participe la Art Grand Marriage se pot înscrie la telefonul 0745.202.724 sau pe e-mail [email protected] Până în momentul de față, 50% din spațiul destinat expozanților a fost închiriat, așadar nu ratați prezența la cea de-a VII-a ediția a târgului Art Grand Marriage.

Târgul Art Grand Marriage este locul unde nunta dumneavoastră devine realitate, moment în care firmele din domeniu vă vor întâmpina cu ofertele proprii. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce le veţi putea vedea, încerca şi chiar alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.