Ultima actualizare: azi, 13:24
Horoscop

Sexul la femei în funcție de zodie

horoscopȘtim cu toate că semnele zodiacale pot da perspective legate de trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi, dar ele îți pot spune și ce fel de femeie ești când întreții relații intime cu partenerul.

Berbec: Femeia fără prejudecăți

Acest semn de foc este cunoscut ca fiind unul care merge direct la țintă. Fără romantism și muzică în surdină, femeile născute în această zodie nu au nicio remușcare atunci când vor să-și pună în practică ideile când fac sex.

Taur: Femeia romantică

Dacă femeile din zodia Berbec au fel și fel de fantezii, cele din zodia Taur au nevoie de timp pentru a se pregăti de momentele speciale petrecute în doi. Le place să realizeze un moment romantic înainte de perioada intimă. Pentru a se „încălzi“, are nevoie de un preludiu lung.

Gemeni: Femeia vorbăreață

Femeile care s-au născut în zodia Gemeni sunt foarte inteligente și iubesc să vorbească, mai ales seducător. Le place să facă sex la telefon și să vorbească murdar atunci când fac sex.

Rac: Femeia care vrea să fie iubită

Femeile Rac sunt firi emoționale și pentru ele nu există cuvântul sex, ci vor ca momentul pe care-l petrec cu partenerul să fie un act romantic. Relațiile intime cu astfel de femei sunt intense și pasionale.

Leu: Femeia narsicistă

Natura pasională și aventuroasă a femeilor Leu nu poate fi depășită. Acestea se nasc cu dorința de a domina pe plan sexual.

Fecioară: Femeia nimfomană

Ai fi surprinsă să afli că timida și retrasa Fecioară este gata de o partidă de amor la orice oră, atâta vreme cât are la îndemână prezervative și lenjerie de pat curată.

Balanță: Femeia cunoscătoare

Femeia Balanță este o artistă când vine vorba de sex. Pune accent pe fiecare detaliu atunci când se pregătește să petreacă o noapte minunată cu partenerul ei. Alege locuri romantic, își pune o lenjerie intimă sexy, folosește ulei de masaj și muzică în surdină.

Scorpion: Femeia fatală

Priceperea sexuală și magnetismul femeilor Scorpion cu greu pot fi ignorate. Sunt persoane care dau o importanță majoră sexului și își aleg ca parteneri doar bărbații care ajung să le fie la înălțime.

Săgetător: Femeia seducătoare

Femeile născute în zodia Săgetător sunt maestre în arta seducției și nu se lasă până nu găsesc partenerul ideal la pat.

Capricorn: Femeia răbdătoare

Femeile Capricorn sunt foarte calme și răbdătoare. Nu se grăbesc niciodată să facă primul pas și așteaptă ca momentul intim petrecut cu iubitul să se desfășoare liniștit, pentru a se bucura de orice minut petrecut în brațele sale. Bărbații care vor fi răbători cu femeile Capricorn vor fi răsplătiți pe deplin.

Vărsător: Femeia dornică să experimenteze

Femeile Vărsător vor mereu să încerce lucruri noi, cu oameni noi. Fie că este la o petrecere, în club sau la o cafenea, este mereu în căutarea bărbatului care să o ducă pe culmile plăcerii.

Pești: Femeia credincioasă

Femeile Pești caută bărbați cu care să fie compatibile din punct de vedere sexual, dar și atrase de aspectul fizic. Sunt femei pasionale, atente, răbdătoare și se dăruiesc bărbatului ales din iubire și nu din dorința de a experimenta.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.