Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Un șofer beat la volan s-a oprit într-un stâlp de beton

accident-masina-stalpSâmbătă, 17.01.2015,  în jurul orelor 16.00, polițiștii rutieriști careieni au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că pe strada Crinului din  Sanislău a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările  la fața locului, s-a stabilit faptul că S.ARNOLD, de 38 ani, din Sanislău, în timp ce conducea imprudent autoturismul  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton din rețeaua electrică a străzii.  În urma evenimentului a rezultat atât avarierea autoturismului cât și a stâlpului electric.  

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea conducătorului auto i s-au  recoltat și  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Un comentariu

  1. Bilar Gaba Răspunde

    Doamne Dumnezeule ce se intampla in zilele de azi stalpul de beton a sarit in fata masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.