Ultima actualizare: azi, 15:20
DRM
Locale

Anunț Consiliul Județean Satu Mare

stema judet satumareConsiliul Județean Satu Mare titular al proiectului: “Modernizare drum județean DJ 108C Carei (DJ 108 M) – Căpleni (Biserica și Mânăstirea Franciscană Sfântul Anton de Padova), km 0+000 – km 3+500” propus a fi amplasat în intravilan și extravilan, loc. Căpleni, jud. Satu Mare, anunță publicului interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat.

Proiectele deciziei etapei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr.8/B, în zilele de luni-joi între orele 8-16,30, vineri între orele 8-14 precum și la următoarea adresă de internet: htt://apmsm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data prezentului anunț. 

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Numărul elevilor consumatori de droguri, în creștere

Tot mai mulți tineri sătmăreni ajung la secțiile de urgență după consumul de etnobotanice. Această problemă legată de consumul de...

Închide