Ultima actualizare: ieri, 21:32
Sport

Baschet: CS Nova Vita Târgu Mureș-CSM Satu Mare 69-59

baschetEchipa de baschet a CSM Satu Mare pierde ultimul meci din sezonul regulat, jucat azi, 28 februarie în deplasare, în compania CS Nova Vita Târgu Mureș, cu scorul de 69 la 59. Meciul s-a jucat de la ora 12.00, și a fost arbitrat de Andrada Csender și Răzvan Opriș, iar observator din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Marius Hurgoi.

După ce au câștigat primele două sferturi cu scorul de 15 la 19, respectiv 11 la 19, fetele de la CSM Satu Mare au cedat a doua parte a partidei gazdelor, care în cele din urmă au reușit să-și adjudece victoria (21-10, respectiv 22-11), scor final 69-59.

Cea mai bună baschetbalistă de la Nova Vita Târgu Mureș a fost V. Young, cu 27 de puncte și zece recuperări, în timp ce de la CSM Satu Mare s-au evidențiat K. Levington Sim cu 13 puncte și 13 recuperări, Flavia Ferenczi (13 puncte) și Renata Laza (12).

În afară de cele trei baschetbaliste amintite anterior, pentru CSM Satu Mare au marcat și: Diana Moraru (8), Renata Szmutku (7), Bianca Voica (3) și Luminița Manta (3).

Ambele echipe au terminat sezonul în afara play-off-ului. Astfel, Nova Vita a acumulat un bilanț de 9 meciuri câștigate și 17 pierdute, iar CSM Satu Mare a terminat cu 10 victorii și 16 înfrângeri.

Sursa: CSM Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
UPDATE CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare 2-2, scor final

UPDATE Scorul final este 2-2. În minutul 62 Vâlcea a marcat un gol. Pentru adversari au marcat Neagoe și Konyeha....

Închide