Ultima actualizare: azi, 10:12
Locale

Carne tocată cu pene, produsă în Satu Mare. Ce a găsit o femeie!

carne tocata ave impex 2O timişoreancă a avut parte de o descoperire scârboasă în carnea tocată produsă de o mare firmă din Satu Mare, pe care a cumpărat-o de la un supermarket.

Femeia a făcut cumpărături la un hipermarket din oraș. Când a vrut să gătească, folosind carnea tocată achiziționată, a descoperit că pe lângă zgârciurile care apar printre bucățile de carne, nu lipsesc penele.
”În carnea tocată am găsit efectiv pene de pasăre. E incredibil cum își permit producătorii să facă așa ceva”, le-a spus timișoreanca inspectorilor OPC.
Femeia a cumpărat carne tocată de pui fără piele, ambalată, produsă de către firma S.C. Ave Impex din Satu Mare, care a fost comercializată la hipermarketul Auchan, în Timișoara.
Reprezentanții OPC urmează să facă un control în acest caz. În funcție de ce vor descoperi, vor sesiza reprezentanții OPC din județul de unde este producătorul. ( Sursa foto: Ora de Timiș)

Sursa: EVZ.ro

carne tocata ave impex

 

8 comentarii

 1. ionut Răspunde

  ” a descoperit o descoperire ” frumoasa exprimare :)) de toata jena

 2. Ioana Răspunde

  Nimic nou sub soare,asta se intimpla mereu,sa gasesti tot felul de ate,pene,chibrituri si alte lemne,dar gazetarul care a scris acest articol,out please,este inadmisibil sa faci asemenea greseli,oare articolele,nu sunt trecute pe la corectura,sau toti din acest trust,stau la fel de bine cu lb romana?!

 3. Rora Demeter Răspunde

  Alo……domnule gazetar,cum de" a descoperit descoperirea"?! Nici nu stiu de ce sa ma minunez,de penele din carnea de pui,sau de exprimarea d-voastra? Pe la corectura nu a trecut aticolul,sau………e bine si asa!?

 4. Norick Răspunde

  Tipic romanesc.Ca este pene in carne? no problem , e consumabil. Va agatati de greselile ortografice si nu de rezumatul textului. Pofta buna ! 😀

 5. om_neutru Răspunde

  foarte interesant ! carnea intr-adevar este in termen, dar la rulajele intr-un magazin de genul Auchan, mai ales in Timisoara, carnea asta a fost vanduta de mult! Personal nu cred ce a scris consumatoarea

 6. Stramb Gheorghe Răspunde

  Eu am o nedumerire.Locuiesc in Szatmar-Nemeti sau in Satu Mare.?De unde aparitia asta ?Pun la dispozitie Ci.

 7. Edy Bussu Răspunde

  Sa știți ca doamna are dreptate cu penele găsite în carnea de pui, și eu am găsit tot asa carnea de pui plina cu pene dar am crezut ca poate e o greșeală dar se pare ca nu e.
  Și tot asa am cumpărat de la magazinul Unicarm carne și era dezgustător, se lucrează în condiții mizere

 8. Anonim Răspunde

  oameni buni ce aveti??? voua vi se pare ca ceea ce se vede in poza e carne tocata??? fiti seriosi si rationali, nu fiti naivi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.