Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Duminică plină de accidente rutiere

accident

accident

Duminică, pe str. Pădurea Noroieni, din municipiul Satu Mare, F. Kristof, de 22 ani, din comuna Lazuri, conducând autoturismul marca BMW,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil alunecos), într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de mers, derapând si intrând în pădurea de pe marginea drumului, izbind mai multi copaci. In urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor P. Bobi, de 31 ani si O. Gergo, de 19 ani, ambii din comuna Lazuri.

Conducatorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice si testarea cu aparatul etilo test.

  •  

          Tot ieri, în jurul orelor 11,20, în afara localității Gherța Mica, P. ANA, de 54 ani, din comuna Vama,  conducând autoturismul marca Daewoo Matiz pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil alunecos si partial acoperit), a pierdut controlul asupra directiei de mers, derapand în șanț. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a unei femei de 55 ani, pensionară, pasageră în autoturism.  Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si i-au fost recoltate probe biolgice de sânge.

 În cauză  s-a întocmit lucrarea penală sub aspectul sîvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  •  

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizaţi ieri, în jurul orelor 16:00, de către Spitalul de Urgență Baia Mare, despre faptul că o tânără de  20 ani,  din Barsau de Sus, a fost victima unui accident rutier produs pe raza județului Satu Mare. In urma cercetărilor efectuate s-a constatat ca la data de 08.02.2015, orele 02:30, în loc.Borlești, C. Daniel, de 20 ani, din Bârsău de Sus, a condus autoturismul marca Audi iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curba, a pierdut controlul volanului si a iest in afara părții carosabile. In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoara a tinerei de 20 ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice de sange.

  •  

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe str. Pădurii din oraș Negrești Oaș a avut loc un accident soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că G. Lucian, de 28 ani, din Negrești Oaș,  conducând  un motociclu, neînmatriculat,  pe strada mai sus amintită a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de curent situat în afara părții carosabile. În urma impactului acesta a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, rămânând sub supraveghere medicală.

În cauză cercetările continuă.

Sursa: Poliţia Satu Mare 

Un comentariu

  1. Bicsak László Răspunde

    Oferim sfaturi juridice de specialitate gratuite persoanelor nevinovate, vătămate corporal şi psihic în urma accidentelor rutiere ( in caz de deces, rudelor acestora ).
    http://despagubire-rca-cede.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.