Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare la Carei

afis boli rare 2015 copyDirecția de Cultură Carei și Asociația Werdnig Hofman Carei, cu sprijinul Instituțiilor de Învățământ din municipiu, Direcției de Învățământ și Sănătate Carei și al Poliției Municipiului Carei, organizează un marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, vineri, 27 februarie 2015, de la ora 12:20, pe traseul: Amfiteatrul din fața magazinului Oțelul – Centru Cultural Carei (str. Iuliu Maniu), via Primăria Municipului Carei.

Marșul se află la cea de a cincea ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al Zilei Internaționale a Bolilor Rare este acela de a sensibiliza publicul larg şi factorii de decizie cu privire la bolile rare şi impactul acestora asupra vieții pacienților.

Marșul se va încheia la Centrul Cultural unde va avea loc premierea lucrărilor grafice și creațiilor literare realizate de elevii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu și Liceul Teoretic Carei, înscrise în concursul ”Diferiți, dar împreună”, organizat de Asociația Werdnig Hofman Carei, urmată de un scurt moment artistic.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.