Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

O fată de 16 ani s-a aruncat de pe podul Golescu

podul golescuO fată de 16 ani s-a aruncat astăzi de pe podul Golescu în apele Someşului. O femeie care trecea podul a văzut-o pe fată şi a sunat imediat la 112. Fata a căzut în apă, a fost purtată de curenţi câteva sute de metri, după care a fost scoasă din apă de un jandarm şi un pescar.

Ea a fost transportată de urgenţă la spital, fiind în afara oricărui pericol.

Se pare că tânăra de 16 ani, elevă la Liceul nr. 7  ar fi suferit o decepţie în dragoste şi a decis să se sinucidă.

5 comentarii

  1. diana Răspunde

    Mai bine orele de religie de la scoala s-ar schimba cu ore de psihologie…poate ar ajuta mai mult generatia asta …care habar n-are ce sa faca..si incotro sa se indrepte.Din cauza acestui sistem bolnav in care traiesc…multi copii sunt deja depresivi inca din clasele mici…dar pe cine intereseaza?Inca din clasa a VIII-a au 8-9 ore pe zi de scoala…

  2. maria Răspunde

    Domnilor jandarmul salvator este pompier. Informati-va corect!

  3. ALEX Răspunde

    Tu c….a proasta de Maria!!in cazul in care a fost salvata o viata de copil,tu ai pretentii la titluri,locul muncii si eventual gradul de sefie?????????cel ce a salvat viata asta e un OM cu siguranta nu sa gandit la functia si locul lui de munca in acel moment!!Cinste lui SALVATORULUI!!!daca era un maturator de strada(angajat Florisal)nu era la fel de respectat gestul?…a de functionari,la voi conteaza functia nu atitudinea!!!Sanatate salvatorilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.