Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Poezii în stațiile de autobuz din Carei

Afis Minutul de Cultura copy micDirecția de Cultură a Municipiului Carei, în colaborare cu Clubul Foto „Vasile Vénig László” Carei demarează proiectul de promovare a poeziei și fotografiei în municipiul Carei. Astfel vor fi montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul și exteriorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.  

Stațiile unde vor fi montate imaginile sunt: Stația de lângă Biserica romano-catolică Sf. Iosif de Calasanz, Stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918 și stația de lângă blocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu.

Tematica poeziilor și a fotografiilor este dragostea, februarie fiind și luna dragostei.

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători timp de trei săptămâni, după care, începând cu luna martie vor fi expuse fotografii și poezii cu altă tematică.

Planșele cu poezii, precum și fotografiile vor fi montate în stațiile de autobuz în cursul zilei de joi, 12 februarie 2015.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.