Ultima actualizare: azi, 10:57
DRM
Locale

Prefectul Eugeniu Avram va susține audiențe la Viile Satu Mare

prefect eugeniu avramPrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram va relua seria audienţelor ce vor fi susţinute în teritoriu. Alături de specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului, precum şi de reprezentanţi ai unor instituţii publice deconcentrate, reprezentantul Guvernului în teritoriu se va afla marţi, 17 februarie 2015, de la ora 13,30 la sediul Primăriei comunei Viile Satu Mare. Cetăţenii din localităţile aparţinătoare comunei se pot înscrie la audienţe la sediul Primăriei Viile Satu Mare.

În anul 2014 Instituția Prefectului Satu Mare a organizat un total de 75 sesiuni de audiențe, respectiv la sediul instituţiei(44 prefectul, 18 subprefectul şi 13 în localități de pe raza județului). Au fost organizate audienţe în teritoriu la solicitarea cetăţenilor sau a administraţiei publice din Tăşnad, Acâș, Batarci, Bârsău, Cehal, Pir, Pișcolt, Pomi,  Socond, Supur, Tarna Mare, Terebești şi Tiream. Anul trecut, numărul total al persoanelor care s-au înscris la audienţe a fost de 914 din care 537 la sediul instituţiei, iar alte 377 în teritoriu.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Incendiu în localitățile Gherța Mică și Medieș Râturi

Pompierii sătmăreni au intervenit de urgență astăzi, 12 februarie 2015, în localitățile Gherța Mică și Medieș Râturi, la stingerea a...

Închide