Ultima actualizare: azi, 20:41
Locale

Supă cremă de cartofi

supa_crema_de_cartofi_poya_poza_43857700_56986800Serviţi supa caldă, cu bacon prăjit, ceapă verde, brânză rasă sau orice altă combinaţie v-ar inspira pe moment. Adăugaţi şi câteva crutoane bine prăjite şi veţi avea un prânz săţios.

Ingrediente:

2 cartofi mari, curăţaţi şi spălaţi

150 g fulgi de cartofi

250 ml supă de pui

350 ml apă

230 ml smântână

sare

piper

Mod de preparare:

Într-o cratiţă adâncă se pun la fiert, la foc molcom, cartofii tăiaţi cubuleţe, fulgii de cartofi, supa de pui şi apa. Se lasă 40-45 de minute, amestecând din când în când, cât să nu se prindă. Când cartofii s-au fiert, se adaugă sare şi piper.

La final se pune smântâna, se omogenizează şi se mai dă într-un clocot.

Sursa: feellikecooking.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Judoka Cristian Bodârlău, la etapa de Cupă Mondială de la Roma

În capitala italiană Roma, se va desfășura o nouă etapă a Cupei Mondiale de Judo, care va avea loc în...

Închide