Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Sute de sătmăreni la Ziua Porților Deschise la PrimaGYM (Foto& Video)

Ziua portilor deschise Prima Gym (16)O nouă zi a porților deschise de la PrimaGYM a strâns numeroși sătmăreni, amatori de sport și de noi concepte în mișcare dar și de modă.

Marți, 10 februarie, instructorii de la PrimaGYM au organizat Ziua Porților Deschise, zi în care s-a împletit sportul cu moda, iar sătmărenii care au călcat pragul centrului de aerobic, cycling și fitness au încercat gratuit diversele antrenamente oferite de PrimaGYM.

Prin acest eveniment, sătmărenii au fost încurajaţi să facă mişcare, îmbunătăţindu-şi astfel starea de sănătate, care prin sport se traduce într-un tonus ridicat, mai mult optimism şi bună dispoziţie. Astfel de evenimente sunt deja o tradiţie, PrimaGYM organizând de mai mulţi ani ziua porţilor deschise, în cadrul cărora sătmărenii sunt aşteptaţi să participe gratuit la antrenamente.

Ziua Porţilor Deschise a început de la primele ore ale dimineţii şi s-a încheiat după ora 21:00. Iubitorii de sport şi nu numai au putut încerca gratuit diverse antrenamente oferite de instructorii specializaţi de la PrimaGYM. Organizatorii au pregătit antrenamente de speedfitness, deepWORK, bodyART, pilates, spinracing, spinning, zumba dar şi antrenamente de fitness și cross training sub supravegherea antrenorilor.

Sătmărenii prezenți la PrimaGYM au avut parte și de o prezentare de modă Anna Biagini cu manechinele de Gaby`s Models, iar în sala de așteptare s-au oferit sfaturi în privința unui stil de viață sănătos și de nutriție cu antrenorii PrimaGYM și dr. Filimon Adriana, nutriționist.

De Ziua Porților Deschise s-au desfășurat și concursuri pentru cei care au călcat pragul centrului PrimaGYM, premiile fiind oferite  de Clinica KORALL, magazinul Anna Biagini Satu Mare, Szolosi Rita, dr. Osz Titus, restaurant Poesis, precum și abonamente gratuite de la PrimaGYM.

Un comentariu

  1. Corina Veres Răspunde

    BRAVO, felicitari antrenorilor si participantilor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.