Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Un bărbat cu probleme psihice s-a sinucis. Medicii au refuzat internarea sa

lumanareUn bărbat cu probleme psihice ce a pus de multe ori pe drumuri autorităţile s-a sinucis, având alte cinci tentative. Acesta a fost găsit spânzurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Familia sa a reclamat în mai multe rânduri că nu mai ştiau ce să facă cu el din moment de medicii secţiei de Psihiatrie au refuzat să-l interneze, sau i-au dat drumul imediat după scandaluri.

Bărbatul era cunoscut cu „tulburare mixtă de personalitate” şi a încercat să se sinucidă prin mai multe metode, a băut vopsea, s-a spânzurat iar anul trecut a încercat să dea foc apartamentului în care locuia. Familia sa a chemat de mai multe ori ambulanţa, bărbatul a fost agresiv atât cu poliţiştii cât şi cu cei de pe ambulanţă. Familia sa nu mai ştia ce să facă. Membrii familiei s-au temut să nu arunce în aer locuinţa când se alfau cu toţii acolo. În ciuda acestor probleme medicii au refuzat internarea sa permanentă, fiind eliberat după ce i se administrau medicamente.

Bolnavul beneficia de pensie, fiind în evidențe cu probleme psihice. Refuza să-şi ia medicamentele.

În cele din urmă, bărbatul s-a spânzurat.

Apropiaţii familiei sunt de părere că acesta trebuia internat şi ţinut sub supraveghere având în vedere starea sa psihică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.