Ultima actualizare: azi, 15:02
DRM
Locale

Vasile Fușle jr. va arbitra la Cupa Mondială Feminină de Judo din Austria

Vasile Fusle jr.Vasile Fușle jr., de la CSM Satu Mare, va arbitra în cadrul Cupei Mondiale Feminine de Judo, competiție ce se desfășoară în perioada 14-15 februarie la Oberwart, în Austria. Sportivul nostru participă la Cupa Mondială din Austria ca reprezentant al României, fiind delegat să arbitreze din partea Federației Române de Judo.

Acesta se va deplasa împreună cu o parte din Lotul național feminin de senioare al României. „Sunt foarte multe puncte puse în joc care vor conta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Din acest an și arbitri, la fel ca și sportivii, vor fi evaluați. Va fi un clasament Ranking list unde arbitri vor obține punctaje și calificative”.

Vasile Fușle jr. este unul dintre cei mai apreciați sportivi și arbitri atât la nivel național cât și internațional. Prestația este foarte bine văzută de către specialiști, motiv pentru care este delegat să arbitreze la competiții sportive de înaltă ținută.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anunț Consiliul Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Modernizare drum...

Închide