Ultima actualizare: azi, 21:18
Sport

Volei: CSM Satu Mare-CS Universitatea Cluj 3-1

Volei2Voleibalistele antrenate de Adrian Pricop au învins azi, 4 februarie, pe teren propriu, CS Universitatea Cluj, cu scorul de 3 la 1. Meciul ce a contat pentru etapa a XV-a a Diviziei A1 la volei feminin s-a jucat în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre, de la ora 18.30.

CSM Satu Mare a pierdut doar setul al doilea, cu scorul de 17 la 25, însă victoria în celalalte trei seturi (25-23, 25-23 şi 25-17), a înclinat balanţa meciului în favoarea gazdelor. Reuşita de azi apropie echipa noastră de obiectivul propus, şi anume, calificarea în play-off. De asemenea, victoria în partida din această seară consolidează poziţia CSM-ului pe locul VII în cadrul Diviziei A1 la volei feminin.

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Alexis Mathews, Viktoria Dyetkova, Ivana Zburova, Beata Vaida, Adriana Matei, Angelica Podină, Allison McCurdy, Daiana Adamcsik, Alexandra Mişca, Alexandra Ciucu şi Daniela Dobre. Echipa este antrenată de Adrian Pricop.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, SCM „U” Craiova. Meciul se va juca sâmbătă, 7 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Olimpia Satu Mare şi-a zdrobit rivalii din Baia Mare

Olimpia Satu Mare şi FCM Baia Mare au fost mereu rivale, iar partidele dintre acestea au devenit adevărate derby-uri locale....

Închide