Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ziua Protecției Civile aniversată la ISU ”Someș” Satu Mare

Ziua Protectiei Civile, Isu Somes (6)Cea de-a 82- a aniversare a ”Zilei Protecției Civile” a fost marcată astăzi la Satu Mare printr-o serie de activităţi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare organizând pentru sătmăreni Ziua Porților Deschise, prilej cu care a fost prezentă tehnica din dotare și au fost oferite informații despre activitatea instituției.

De asemenea, în incinta sediului ISU „Someș ”Satu Mare a avut loc o festivitate la care au participat prefectul județului, Eugeniu Avram, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, comandanți și inspectori șefi ai instituților deconcentrate, cadre în rezervă, primari, și delegații din Ungaria și Ucraina.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către șeful ISU Satu Mare, colonel Gheorghe Dan, declarând că ”aniversăm în data de 28 februarie, 82 de ani de când societatea românească a înțeles pe deplin, nevoia înființării unui corp militar de elită capabil să intervină pentru salvarea vieților omenești și a bunurilor amenințate de dezastru. De-a lungul acestor peste opt decenii de existență, prin numeroase intervenții intreprinse în sprijinul populației, corpul profesional al Protecției Civile și-a demonstrat rolul esențial pe care îl are în gestionarea situaților critice”.

În cadrul festivității, conducerea instituției a anunțat cinci avansări în grad și a înmânat diplome și cupe instituțiilor care au participat la diverse competiții sportive organizate de ISU Satu Mare, iar invitații au primit câte o diplomă de merit în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat.

Clasamentul competițiilor sportive:

Fotbal Tenis:

1. ISU Someș Satu Mare

2. Sistemul de Gospădărie a Apelor

3. Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare

Tenis de masă:

1. Centrul Militar Județean Satu Mare

2. Penitenciarul Satu Mare

3. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare

Table:

1. ISU Someș Satu Mare

2. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare

3. Unitatea Militară 01653 Satu Mare

Clasamentul general:

1. ISU Someș Satu Mare

2. Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare

3. Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.