Ultima actualizare: azi, 16:47

Fun

AMUZANT. Cum ai murit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

horoscopMulte persoane cred că reîncarnarea există, iar noi am trăit alte vieți, înainte să ajungem cine suntem astăzi. Află cum ai murit într-o viață anterioară, în funcție de zodie.

Berbec

Tu ai revenit pe pământ, după o viață plină de introspecții, limite, responsabilități și chiar robie. Din cauza greutăților prin care ai trecut atunci, nu te mira dacă simți o dorință de răzbunare inexplicabilă. Cel mai probabil, ai trăit viața unui artist neîmplinit sau a unui filosof. Ai avut un zbucium interior care nu te-a lăsat să fii fericit și ți-ai vărsat deseori durerea în droguri și băutură. Ai murit din cauza unei supradoze.

Taur

În viața anterioară ai fost pasionat de știință și univers și ți-ai petrecut timpul încercând să deslușești mistere. Nu ai fost deloc interesat de bunuri materiale, iar plăcerile fizice erau, din punctul tău de vedere, doar pentru mediocri. Ai murit lovit de fulger, în timp ce studiai ploaia.

Gemeni

Tu ai dus o viață săracă din punct de vedere spiritual și intelectual și ai fost interesat doar de bunurile materiale. Nu ai fost bogat, dar nu te-ai dat înapoi de la nimic din ce ai crezut tu că te-ar putea umple de bani. Ai murit spânzurat, după ce ai fost condamnat pentru că ai încercat să otrăvești un rege.

Rac

Tu ai trăit doar pentru plăceri carnale și nu ai vrut să îți asumi nicio responsabilitate. Toată viața ai fost însetat de libertate și nici cu banii nu ai dus-o foarte bine. Ai murit din cauza unei boli venerice.

Leu

Ai dus o viață în care tu te-ai pus pe ultimul loc și te-ai gândit întotdeauna la ceilalți. De aceea ești, acum, atât de dornic să ieși în evidență și să ai parte de atenție. Ai pledat pentru cauze nobile și ai murit otrăvit.

Fecioară

Tu ai fost o persoană egoistă într-o viață anterioară și nu ți-a păsat de nimeni. Pentru că ți-a fost teamă să împarți, ți-ai petrecut viața mai mult singur. De altfel, ai murit singur în casă, după ce te-ai înecat cu o bucată de carne.

Balanță

Ai fost mereu nefericit, pentru că nu te-ai simțit apreciat pentru munca și calitățile tale. Nemulțumit de felul cum te vedeau alții, i-ai îndepărtat pe toți de lângă tine, inclusiv pe cel pe care l-ai iubit. Te-ai sinucis din dragoste, sperând până în ultima clipă că marea ta iubire va reuși să te salveze.

Scorpion

Ai dus o viață în care te-ai supus tuturor regulilor și ai făcut numai ce ți-au spus alții că este corect. Ai încercat toată viața să mulțumești pe toată lumea și ai murit în timpul unui jaf la o bancă, pentru că ai încercat să îl convingi pe hoț că nu este bine ce face.

Săgetător

Într-o viață anterioară, ai avut o funcție importantă și nu ai avut timp să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Te-ai învârtit prin cercuri înalte, dar nu ai ajuns la bătrânețe, pentru că ai fost victima unui atentat.

Capricorn

În viața anterioară ai mers pe principiul „trăiește clipa” și nu prea te-a interesat ziua de mâine. Nu ai avut mulți prieteni și ai murit la bătrânețe, răpus de frig și de foame.

Vărsător

Ai dus o viață marcată de lipsuri și nu ai avut parte de foarte multe lucruri bune. Ai murit tânăr, într-un accident de mașină.

Pești

Ai fost un luptător și nu a existat nedreptate pe care nu vrei să o repari. Te-ai zbătut mai ales pentru oamenii care nu se puteau apăra singuri și nu te-ai dat înapoi de la nimic. Ai murit cu arma în mână, pe câmpul de luptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.