Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Cinci maşini din Satu Mare, incendiate în Roma (FOTO& VIDEO)

masina incendiata roma 15Cinci mașini cu numere de Satu Mare au fost incendiate azi noapte în Roma, în cartierul Borghesiana.

Incendiile au fost provocate în jurul orei 4, pe o stradă secundară din cartierul Borghesiana, aflat la periferia Romei. Locuitorii cartierului s-au trezit brusc, atunci când au auzit o serie de bubuituri, una după alta, provenind din stradă. Şi-au văzut propriile maşini cuprinse de flăcări.

Ioan Pop, un român cunoscut la Roma pentru activitatea sa în cadrul comunităţii, a ajuns la locul incendiului în jurul orei 6 şi a povestit pentru dinitalia.it ce a văzut. 

Cinci maşini cu număr românesc, toate parcate pe aceeaşi stradă, au fost efectiv distruse de flăcări. Am văzut un Opel, un Ford, un Mercedes. Au venit carabinierii, după alarma dată de cetăţeni. Cineva le-a stropit cu benzină, apoi a dat foc. Pe stradă era doar o singură maşină cu număr de Italia, care a rămas neatinsă.  Cred că e un episod de rasism evident“, concluzionează Ioan Pop.

Au fost distruse un Audi, un Afla Romeo, un Mercedes, un Ford și un BMW.

7 comentarii

 1. Sherlock Răspunde

  Poate nu degeaba sa întîmplat, dar îşi fac rost de altã maşinã, se dovedeşte dragostea italianã -românã. Asta înseamnã (mergeţi acasã). Toate se întâmplã cu un anumit scop. O fi fãcut ceva rãu şi ei la cineva?

 2. satmarean Răspunde

  Romanii se ,,trag,, din romani si daci= LOVE!? Cam toti italienii care au afaceri prin romanika,sunt niste mizerii. Dar romanii si romancele ii tuca in p–a,ca asa suntem noi, milogi pt. 2 euro! Italienii=gunoaie=evaziomisti=afemeiati! Romani-nu va lasati sa un DON GIOVANI sa va calce pe beregata. Voi(noi) suntem,multDAR MULT mai destepti simai UMANI! Sigur nu trebuie condamnati ITALIENII pt huliganii lor,dar ei isi bat joc de romani unde apuca!

 3. andreea canta Răspunde

  Da nu vine odata timpul vostru sa veniti in Romania…

 4. Agheu Andrusca Vosi Răspunde

  Amatateli tuti italiani morti di fame . Pezzi si merda italiani del cazzo

 5. Agheu Andrusca Vosi Răspunde

  Amatateli tuti italiani morti di fame . Pezzi si merda italiani del cazzo

 6. Zyklon_B Răspunde

  Asta se intimpla cand romanii beau bere “la Gino”si “la Giovanni” se lauda cat de putin platesc asigurare/taxa de drum,impozit,”bolinno blu” in Romania fata de fraierii italieni.Dupa care fac spectacole stradale , se pisa pe unde apuca,daca e cazul isi arata p–a la trecatori si dorm pe trotuare. Zona in care au fost incendiate masinile predomina de tarani din zona Turt/Gherta/ putin Negresti. sunt strazi laturalnice.

  Borghesiana nu este un cartier din Roma.

  • Zyklon_B Răspunde

   probabil iar au condus “tzepeni” si din masini bubuia “cetera si manele ” … mergeti si studiati ce se intimpla la sf. de saptamana , sa vedeti ce comportament de cimpanzei au conationalii si o sa intelegeti de ce le dau foc italienii. ( sau pun sabii si pistoale pe ei(cazul de la Stadion cand au taiat niste romanasi)… ah , dar astea nu sunt stiri de dat in Ro. )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Medalion “George Achim-55”

Vineri, 27 februarie, ora 17, în Sala cavalerilor a Castelului Karolyi din Carei a avut loc medalionul literar “George Achim-55”,...

Închide