Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Ciprian Vultur, propus pentru “Cel mai bun actor în rol principal”, la Gala UNITER

ciprian vulturCiprian Vultur este actorul propus de Teatrul de Nord Satu Mare pentru secţiunea “Cel mai bun actor în rol principal” din cadrul Galei premiilor UNITER, pentru rolul câinelui Şarik din piesa “Inimă de câine”, o dramatizare a nuvelei fantastice semnată de Mihail Bulgakov, în regia lui Cristian Ioan.

Ciprian Vultur s-a născut în data de 5 martie 1975 în Bistrița și este absolvent al Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Litere, Secția „Actorie” (clasa profesorului Marius Bodochi). Din anul 2001 este angajat al Teatrului de Nord Satu Mare, şi are peste 60 de roluri jucate, în mare parte roluri principale.

Hobby: categoric pescuitul; altele: programele Discovery, Animal Planet, National Geographic şi Tom & Jerry

Membrii juriului vor fi prezenţi, joi, 12 martie, la Satu Mare pentru a viziona piesa “Inimă de câine”, care se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19:00.

În paginile nuvelei sale, Bulgakov descrie metamorfoza unui câine maidanez din inima Moscovei, în urma unui transplant de hipofiză exprimentat de profesorul Preobrajenski, din Șarik în Şarikov.

3 comentarii

  1. I.C. Bratianu Răspunde

    In sfarsit ceva normal in Satu Mare! Felicitari si bafta, domnule Vultur!

  2. Take Ionescu Răspunde

    Sunt de acord cu tine Bratiene, chiar Cipri merita distinctia. Un actor foarte talentat si dedicat muncii sale. Bafta Cip!

  3. Ioan R. Răspunde

    Bravo Ciprian Vultur! Tinem pumnii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Un sătmărean în competiţia “Hell’s Kitchen”

O nouă ediţie a show-ului culinar “Hell’s Kitchen” a demarat, iar printre concurenţi se află şi un sătmărean, Tudor Gabriel...

Închide