Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

Consilierii UDMR: Atacul tradiţional al primarului denotă laşitate

sedinta Consiliul Local (14)Consilierii UDMR vizaţi de către primarul Dorel Coica în conferinţa de astăzi au transmis un scurt comunicat de presă. Redăm în continuare comunicatul.

“Aflându-se acasă între două excursii exotice, primarul Dorel Coica lansează “atacul tradiţional de duminică” împotriva consilierilor locali exact în Duminica Floriilor. Acest gest denotă o laşitate ieşită din comun deoarece la şedinţele publice fuge de întrebări, pe de altă parte şi o lipsă de respect faţă de sărbătoarea religioasă a altora. Din acest motiv, noi astăzi NU vom da răspunsuri pentru atacuri personale, dar luni vom da replică punctuală şi vom adresa distinsului primar câteva alte întrebări incomode… cu respect pentru sătmăreni, consilierii locali UDMR: Nits Janos, Maskulik Csaba, Butka Gergely”.   

5 comentarii

  1. paul Răspunde

    Ne-am saturat de aceasta atitudine distructivă a consilierilor Gergo,Masculicsi Ratiu.In afara de propunerea cu circulatia carutelor prin oras mai a ti avut vreo initiativa?

  2. istvan Răspunde

    sărbători fericite tuturor.

  3. f george Răspunde

    si eu votez RATIU , si vb foarte serios , pina si acesti consilieri de care ride lumea au dreptate, haideti domnule RATIU la conducerea municipiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.