Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Crucea Roșie: Apel umanitar de urgență în sprijinul victimelor războiului din Ucraina

descărcare (5)Anul 2013 a fost inceputul unei tragedii umanitare in Ucraina care continua pana azi– izbucnirea razboiului a afectat mare parte a Ucrainei lasand in urma mii de morti si de raniti dar mai ales mii de victime colaterale-familiile celor care au luptat pe front. Copii fara tata, parinti fara copii, raniti pe front,  familii ramase fara nici un sprijin material, mii de vieti distruse si fara sprijin.

Nevoile acestor victime sunt diverse: pentru ranitii de pe front cele mai importante sunt produsele medicale(comprese sterile, fese sterile, bandaje, leucoplast, produse de pentru dezinfectia ranilor, apa oxigenata, rivanol etc,), pastile pentru purificarea apei potabile, praf pentru hemostaza ranilor laimbracaminte de toate marimile , alimente neperisabile, produse de curatat, igienice.

Pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediata a victimelor acestui dezastru umanitar   din Ucraina Societatea Nationala de Cruce Rosie Filiala Satu Mare in colaborare cu Consiliul Judetean Satu Mare lanseaza  apelul umanitar “Ajutor pentru Ucraina”, acestui apel s-au mai alaturat supermarketul Auchan, protopopiatul Ortodox Satu Mare si Protopopiatul Greco Catolic Satu Mare.

 Campania constă în colectarea de fonduri direct în contul deschis special de catre Crucea Rosie:, dar si colectarea de imbracaminte, alimente, produse igienice etc.la sediul Crucii Rosii str.Vlad Tepes nr.3 intre orele 8 – 17 de luni pana vineri informatii la telefon 0261-770244, in cadrul supermarketului Auchan s-a instalat un gliter unde pot fii donate bunuri si o urna pentru bani, donatii se mai pot face si la parohiile ortodoxe si greco-catolice.

Invităm pe toţi cei care vor să sprijine efortul umanitar internaţional, companii, oameni de afaceri, persoane fizice,  să răspundă apelului nostru.

Contul special, în care pot fi depuse contribuţiile in bani, este INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE: RO36WBAN2511000131501476

Sursa: Crucia Roșie Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.