Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Din data de 8 martie se va circula în ambele sensuri pe str. Eugen Lovinescu

descărcare (12)Primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel aduce la cunoştinţă decizia comisiei de circulaţie pentru fluidizarea traficului în centrul municipiului.

Începând cu data de 08.03.2015 se va circula în ambele sensuri pe str. Eugen Lovinescu, pe porţiunea cuprinsă între b-dul. I.C. Brătianu şi str. 1 Decembrie 1918, cu interzicerea parcării pe partea cu Liceul Teologic Ham Janos.

Rugăm participanţii la trafic să manifeste atenţie şi să respecte   semnificaţia noilor indicatoare de circulaţie.

Primar, Dr. Coica Costel Dorel

Sursa: Primăria Satu Mare

2 comentarii

  1. satmareanca Răspunde

    Din seara de 09 martie 2015, stimati cetateni ai Satmarului se revine la vechiul sens unic! Cine plateste incompetenta domnule primar?

  2. satmarean Răspunde

    Dom primar, dar cand puneti noile indicatoare pe strada Lovinescu? Azi dimineata ma certam cu un sofer, care nu cunoaste munca depusa de dumneavoastra, si nu aflase ca nu mai sunt garaje in Satmar si sens unic pe lovinescu.
    Asteptam si interventia onor politiei rutiere, si politiei locale in acest sens, si transmitem felicitari celui ce a avut geniala idee de a face doua sensuri pe Lovinescu, si mai ales multe multumiri inteleptilor ce au votat ideea asta. Va rog ca maine dimineata sa trimiteti un politai local pe Lovinescu, sa explice la ceilalti ca domnul Coica a facut doua sensuri acolo, si chiar daca sconberger va protesta Coica va fi demn si isi va mentine ideea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Primăria începe demolarea garajelor în data de 5 martie

Aducem la cunoştinţă publică cetăţenilor care locuiesc în Zona Soarelui, Micro 17, Carpaţi I, Carpaţi II că în data de...

Închide