Ultima actualizare: azi, 21:30
Publicitate

GAL Sud-Vest Satu Mare anunţă ultimele fonduri pentru depunerea de proiecte aferente măsurii 322

Gal Sud-Vest Satu MareAsociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare (Gal Sud-Vest Satu Mare) deschide în perioada 09 martie 2015 – 20 martie 2015  prima  sesiune pentru depunerea proiectelor pe anul 2015 aferente  Măsurii 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și  populația rurală și punerea în valoare a moștenirii rurale”          

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 322 sunt: Comunele prin reprezentantii  lor legali conform legislatiei nationale în vigoare, Autoritatile locale (comune) sau Asociatii de Dezvoltare Intercomunitare prin operatorii regionali pentru investitiile în infrastructura de apa/apa uzata, Asociatiile de Dezvoltare Intercomunitare (ADI) realizate între doua sau mai multe comune înfiintate conform legislatiei nationale în vigoare, ONG-uri, Asezaminte culturale si Institutii de cult definite conform legislatiei nationale în vigoare, Persoane fizice si juridice care detin în proprietate sau administreaza obiective de patrimoniu cultural sau natural de interes local si care aplica pentru protejarea patrimoniului cultural de interes local si natural din spatiul rural.

 Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor, sunt de  52.014 euro.

Totodată, pe pagina de internet a GAL Sud-Vest Satu Mare (www.galsudvestsatumare.ro) și pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltarea Rurală și Pescuit (www.apdrp.ro) a fost publicată ultima variantă a Ghidului Solicitantului, aplicabilă pentru depunerea proiectelor din această sesiune. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 322 din PNDR, cu mențiunea că vor fi eligibile acele proiecte care vor fi omplementate pe cuprinsul teritoriului aferent Grupului de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare.

Verificarea conformității și eligibilității cererii de finanțare sunt realizate de către experții GAL, iar selecția proiectelor se realizează la nivelul GAL de către Comitetul de Selecție format din 7 membrii.

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt menționate în Ghidul Solicitantului cu mențiunea că solicitanții ce depun proiecte care prevăd lucrări de construcții și/sau montaj sunt obligați să atașeze la Cererea de Finanțare și Proiectul Tehnic.

Depunerea proiectelor se ca face la sediul GAL Sud-Vest Satu Mare situat în localitatea Petrești, str. Principală, nr. 1, județul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este 20 martie 2015, ora 14:00.

Mai multe informații se pot solicita la Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, tel/fax: 0261.820.050, [email protected], [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
GAL Sud-Vest Satu Mare: Apel de selecție a proiectelor pe măsura 121

Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare anunță lansarea în perioada 09.03.2015-20.03.2015 prima sesiune de cereri de proiecte pe...

Închide