Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

”Marșul pentru viață”, la Satu Mare (FOTO)

Mars pentru Viata (4)Peste o sută de sătmăreni s-au adunat astăzi în fața Muzeului Județean de Istorie Satu Mare pentru a manifesta împotriva avortului, în cadrul celei de-a V- a ediție a evenimentului intitulat ”Marșul pentru viață”. ”Viața este primul drept al omului”, ”Spune da Vieții”, ”Avortul oprește inima care bate” sunt doar câteva din mesajele transmise cetățenilor.

Ca în fiecare an, Asociația Pro Vita Satu Mare și Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului organizează această acțiune cu scopul de a-i sensibiliza pe cetăţenii acestei comunităţi despre dreptul la viaţă a copilului născut şi nenăscut.

Manifestarea a început în fața Muzeului Județean Satu Mare, unde cei prezenți împreună cu membrii asociaților organizatoare, au cântat imnul pentru viață, după care, cu pancarde în mână, au urmat traseul B-dul I.C. Brătianu, P-ţa Libertăţii (Parcul central), Aleea Corneliu Coposu, până pe platoul din Piaţa 25 Octombrie.

Această acțiune civică, apolitică și neconfesională are loc simultan în peste 60 de orașe din țară.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Propuneri legislative ale parlamentarilor UDMR

Parlamentarii UDMR ai judeţului Satu Mare au susţinut astăzi o conferinţă de presă în care au prezentat câteva proiecte actuale...

Închide