Ultima actualizare: azi, 10:53
Locale

Mărțișoare pentru sătmărence, oferite de politicieni, polițiști şi jandarmi (FOTO)

1 Martie, PLR, Adrian Stef (17)Cu ocazia Sărbătorii Mărţișorului, liderii și membrii PLR şi PSD Satu Mare dar și jandarmii, poliţiştii de la Rutieră, însoţiţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român au întâmpinat astăzi sătmărencele cu mărțișoare și urări cu venirea primăverii.

Acțiunea s-a desfășurat în centrul orașului, unde atât președintele PLR, Adrian Ștef, primarul Dorel Coica și deputatul PSD Octavian Petric au oprit pe stradă toate doamnele și domnișoarele pentru a le felicita și a le oferi în dar câte un mărțișor.

Cu începere de la ora 9,30 sătmărencele au fost întâmpinate de jandarmii sătmăreni cu mărțișoare şi urări de primăvară.

Acţiunea a debutat în municipiul Satu Mare pe aleea Corneliu Coposu  și a continuat în  zona Pieței nr 1, în zona Spitalului de Urgenţă Satu Mare şi pe bulevardul Cloşca.

Scopul acestei acțiuni a fost acela de a aduce zâmbete pe fețele doamnelor și domnișoarelor din Satu Mare și de a întâmpina minunat primăvara.

Jandarmii sătmăreni împreună cu Asociaţia Sportivă Homorodul şi  Regiunea 3 IPA Satu Mare  adresează tuturor  doamnelor şi domnişoarelor  judeţului Satu Mare urări de „ La mulţi ani”  şi o primăvară minunată!

De asemenea, polițiștii rutieri și reprezentanții RAR au oprit în trafic femeile aflate la volan dar nu pentru a le amenda ci pentru a le oferi câte un mărțișor.

Multe dintre doamne au fost foarte surprinse și le-au mulțumit pentru atenția acordată în această zi, de 1 Martie.

 

 

 

 

Un comentariu

  1. femeie Răspunde

    Înainte de orice femeia trebuie respectată!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cinci maşini din Satu Mare, incendiate în Roma (FOTO& VIDEO)

Cinci mașini cu numere de Satu Mare au fost incendiate azi noapte în Roma, în cartierul Borghesiana. Incendiile au fost...

Închide