Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Nicoleta Luciu la nuntă în Satu Mare. Cum l-a sedus pe mire (VIDEO)

nicoleta_luciu_4_rszUna dintre cele mai sexy femei din România, Nicoleta Luciu, s-a făcut remarcată și la Satu Mare, aceasta participând la nunta unui cuplu sătmărean. Vedeta le-a sucit minţile tuturor bărbaţilor paticipanți la nuntă, iar pe mire l-a sedus iremediabil.

Nicoleta Luciu este prezentatoarea emisiunii ”Nunți de Poveste”, unde în fiecare ediție a emisiunii, două nunți intră în competiție pentru premiul cel mare, acesta fiind o săptămână de miere într-o destinație exotică pentru tinerii însurăței.

În cadrul emisiunii care va fi difuzată astăzi pe postul de televiziune Prima TV, începând cu ora 20:30, va fi difuzată filmarea de la nunta din Satu Mare, unde vedeta în calitate de ”maestru în ceremonii” face concurenţă serioasă cu dansatoarelor de cabaret și le oferă nuntașilor cât și mirelui un dans provocator.

De asemenea, Nicoleta Luciu vrea să-şi vadă mirii sătmăreni câştigători, având grijă ca nunta pe care o reprezintă să fie perfectă.

 

 

 

2 comentarii

  1. Cotan Ileana Răspunde

    Mama cu copiiiii!!!!!halal prostie

  2. Cotan Ileana Răspunde

    Mama cu copiiiii!!!!!halal prostie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Spectacol artistic oferit de Centrul Cultural Carei de Ziua Femeii

Direcția de Cultură și Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează luni, 9 martie 2015, de la ora 17:00 în Sala...

Închide