Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Olimpia a remizat 0-0 cu FC Bihor Oradea, într-un meci urât (FOTO)

FC Bihor Oradea - FC Olimpia Satu Mare - 14.03 (320)Spectatorii care s-au deplasat sâmbătă pe stadionul “Iuliu Bodola” au asistat la un meci sub nivelul de calitate obişnuit al Ligii a II-a. Un meci urât, o bătălie surdă la mijlocul terenului, cu realizări tehnice foarte puţine şi fără goluri. Olimpia trebuia să profite de acest meci şi să încerce obţinerea celor trei puncte din confruntarea cu FC Bihor, mai ales având în vedere că în ultimele trei etape o aşteaptă meciuri cu adversari mult mai dificili: ACS Poli Timişoara, Olt Slatina şi Unirea Târlungeni. Din păcate, echipa fanion a oraşului Satu Mare s-a întors doar cu un punct de la Oradea, după o remiză albă – 0-0.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca-Trip – Muntean, Onicaş, Heil, Iuhas (C) – Svarczkopf, Selagea – Bic, Faur, R. Rus – Bujor. Meciul a început surprinzător, pe o tentă dură, jucătorii ambelor echipe recurgând la faulturi mai mult sau mai puţin tactice. Ţoca, de la orădeni, ia repede un cartonaş galben pentru un astfel de fault, în minutul 3.

Orădenii au controlat prima repriză destul de categoric, dar tot Olimpia a avut cele mai mari şanse de a deschide scorul. În minutul 18, Bujor şutează bine, dar Fildan este la post între buturi. Acelaşi Fildan respinde un şut la fel de bun de pe partea dreaptă, expediat de Romario Rus, 10 minute mai târziu. După alte 10 minute, este rândul portarului Olimpiei să iasă la rampă, reţinând un şut de la 20 de metri expediat de Luduşan.

Repriza secundă continuă în aceaşi manieră echilibrată şi nespectaculoasă. Antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, îi aruncă în luptă pe Sălăgeanu şi Feier în locul lui Faur şi Bujor, dar asta nu schimbă cu nimic cursul partidei. A treia schimbare însă aproape că îi iese la Csik: în minutul 70, Micaş intră pe teren în locul lui Bic şi dă un plus de forţă şi prospeţime la centru. Micaş este aproape de deschiderea scorului în minutul 82, cu o lovitură de cap. Echipele practică un joc de uzură, neatrăgător pentru public, pe tot restul partidei. Scor final 0-0, iar adevărul este că niciuna din cele două echipe nu merita victoria, după jocul modest prestat.

Cele două galerii care însoţesc Olimpia peste tot au fost din nou la datorie. Sezione Ostile şi Commando Oli au schimbat amicalităţi de mai multe ori pe durata partidei cu galeria locală din Oradea, fiind binecunoscută relaţia de prietenie dintre grupuri. O surpriză plăcută a fost prezenţa unei grupe de juniori ai Olimpiei în mijlocul galeriei sătmărene. Grupa de juniori Olimpia 2004, condusă de antrenorul Adrian Farcaş, avea de disputat un meci cu o grupă similară din Oradea în cursul zilei şi au hotărât să susţină echipă de seniori înainte. Micuţii “olimpişti” au cântat cu băieţii din galerie o bună parte a meciului, aplaudând şi încurajându-şi zgomotos favoriţii.

Mai multe se pot vedea în galeria foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.