Ultima actualizare: azi, 10:28
Locale

Pompierul erou, avansat la excepţional pentru acte exemplare de curaj (VIDEO)

avansare pompier, Mihai Nicolae Stef (11)Pompierul erou Ştef Mihai Nicolae, cel care a scos-o din Someș pe fata de 16 ani ce s-a aruncat de pe podul Golescu, a fost avansat la excepţional pentru acte exemplare de curaj, primind şi un premiu de 500 de lei din partea Asociației Turnul Pompierilor Satu Mare.

Ceremonia de înaintare în grad a avut loc astăzi în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare în prezenţa angajaţilor.

Col. Dan Gheorghe a dat citire ordinului şefului IGSU, prin care plutonierul major Mihai Nicolae Ştef a fost avansat la gradul de plutonier adjutant pentru “acte exemplare de curaj”, după care i-a pus noile grade.

Şeful ISU Satu Mare a mulţumit tuturor colegilor pentru operativitate şi modul exemplar în care îşi desfăşoară activitatea.

După ceremonie, șeful ISU Satu Mare le-a oferit colegelor din instituție câte o floare, de Ziua Femeii.

 

6 comentarii

 1. Attila Răspunde

  Jos palaria asta da mai zic si eu (pima+avansare in grad )sa simta omul acela ca nu degeaba munceste. Ceilalti sa-i ia exemplu,multa sanatate si mult noroc in continoare ptr salvator. cu stima si respect !

 2. observator Răspunde

  Doamna capitan si-a pus epoletul invers…

 3. izolator Răspunde

  Da voi cond mai scr si ceva serios??? Gen afacerile lui govor???ceva de afacerile cu retete a lui coica??? Sa niciodata ca sunteti platiti de cei doi?????

 4. satmar Răspunde

  Felicitari pt.nenea pompier.Dar,parca a mai fost un nene, de 47 de ani care a participat la salvarea fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Program de întreruperi a energiei electrice

Program de întreruperi în furnizarea energiei electrice  09 – 13.03.2015 Luni-09.03.2015  intre 8-16: Satu Mare: Fantanele CF 2, CF 4-total,...

Închide