Ultima actualizare: ieri, 22:31
DRM
Locale

Primarul Dorel Coica solicită uniformizarea salariilor. Unii au salarii cât 10 poliţişti locali!

Dorel CoicaPrimarul Dorel Coica se declară nemulțumit de diferența dintre salariile angajaților de la Finanțele Locale și ceilalți angajați ai Primăriei și face demersuri pentru a se rezolva acest lucru.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, primarul Dorel Coica a declarat că diferența dintre salariile celor de la Finanțele Locale este extrem de mare față de salariile angajaților din administrația locală, menționând că ”unii au salarii cât zece polițiști locali și duc acasă peste 100 de milioane”. Mai mult, acesta susține va sesiza și Ministerului Administrației, deoarece nu este de acord ca funcţionarii care lucrează la investiții și la proiecte europene să aibă salarii mici, atâta timp cât ei obțin fonduri valoroase pentru municipiu.  

”Nu mi se pare normal ca cei care lucrează la achiziții la investiții și la proiecte europene, oameni care aduc milioane de euro în municipiu să aibă un salar de 1200 de lei. Eu sper ca aceste lucruri să se remedieze pentru că, din această cauză ne-au și plecat mulți tineri, aveam copii extraordinar de bine pregătiți, unii dintre ei au plecat la firme străine care le oferă salarii de cinci ori mai mari. Au plecat, ne-au lăsat blocați, am avut un litigiu cu unul dintre colegii noștri, organigrama este blocată de circa opt luni de zile și riscăm să pierdem banii europeni”, a afirmat Dorel Coica.

Primarul Dorel Coica va efectua în această săptămână o vizită la București, în vederea remedierii acestei probleme care susține el că este o temă importantă și care a creat tensiuni în Primăria municipiului Satu Mare.

 

12 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Poate acei unii lucreaza cat 10 politisti locali…

  • ZIZI Răspunde

   Ai perfecta dreptate! Cu asfel de masuri Coica va genera 10 chiulangii dinr-o lovitura. E o masura pur comunista. Va elimina complet competitia. Probabil ca cei care au tras la munca pana acu’ vor trage chiulul, si pe buna dreptate. Si asa va trebui sa mai angajeze cateva chiulangii (lipitori de afise electorale). Poate asta este si scopul.

 2. credul Răspunde

  Foarte bine! Tot incercati dinainte de a ajunge primar dar se pare ca nu veti reusi! Daca veti demonstra ca vreti cu adevarat vom vedea!
  Dar oare ce salar are politistul rutierist ajuns sefulet din subofiter si care trebuie sa plateasca “ghidusia sensului unic de 2 zile de pe Lovinescu”?
  O parte sa plateasca si colegii de comisie ai sefuletului din politie, care au fost de acord cu aceasta idiotenie!
  Fiti corecti si drepti pana la capat domnilor primar si doamna viceprimar sau va este frica sa nu vi se ia carnetele de catre unii subalterni “scrofulosi la datorie”? Va imbatati cu apa rece, veti fi “executati” cu prima ocazie cand nu veti mai reprezenta nimic!

 3. fiuka Răspunde

  Asa sa face ti dimnule primar ca nu e corect sa aiba Drimus si Dan de la licale cate 18000 si altii 1800.Sa le fie rusine.

 4. pointecnho Răspunde

  Felicitari pentru initiativa pe care o aveti .

 5. fuel Răspunde

  Sunt angajat in primarie si sper sa reuseasca domnul primar sa ne ridi e salariile.

  • mariana Răspunde

   De ce va tot plangeti – diferenta fffffffffffmare este intre salariile bugetarilor si a privatilor. Un privat iti da salariul minim brut adica 975 si lucrez MAXIM, bugetarii au salarii pana la 100 de milioane vechi – si MULTI NU FAC NIIIIIIIMIC – intrebare pe care o repet de 100 de ori STATUL DE UNDE ARE BANI SA DEA SALARII ASA MARI BUGETARILOR? care oricum sunt nemultumiti si munca lor este aproape 0.

   • alava Răspunde

    e foarte simplu: daca esti membru de partid, pe interes politic esti pus in functia respectiva , ai salar lunar 100 de milioane , din care 40 -> acasa la familie, 60 se returneaza la partid.
    Oare dupa fiecare alegeri de ce se schimba directorii in toata tara?

 6. isarescu Răspunde

  cum e corect? lucru la stat sau stat la lucru?

 7. observator Răspunde

  Cica cei de la finantele locale au colectat bine taxele si de aia au…altfel,daca nu-si faceau datoria primeau mai putin.Asa-i la bugetari,daca-ti faci datoria esti recompensat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Kereskenyi Gabor: Demnitatea europeană ne-am câştigat-o împreună. Respectul aduce respect

Duminică maghiarii din Satu Mare au sărbătorit 15 Martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. În acest municipiu, unde ponderea populaţiei de...

Închide