Ultima actualizare: azi, 15:28
Locale

Programul ”Tineri de succes”, organizat de Caritas Satu Mare

Caritas Satu Mare, program tineri de succes (11)Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare prin intermediul Centrului Sf. Paul a organizat astăzi un program pentru tineri intitulat ”Tineri de succes”.

Invitați la acest program au fost: Casian Chindriș, biker, Cristian But, reporter și actor, Sergiu Săvianu, profesor și voluntar și Ionuț Antonio Bujor, director Transurban.

Într-o atmosferă destinsă tinerii invitați au povestit despre cariera lor și au răspuns la întrebările participanților. Primul invitat care le-a împărtășit tinerilor prezenți realizările pe care le-a dobândit de-a lungul timpului, implicându-se ca și voluntar a fost tânărul profesor de istorie, Sergiu Săvianu. Acesta i-a încurajat pe tineri să se implice ca și voluntari, declarându-le că acest lucru îi va ajuta foarte mult să se dezvolte, să se exprime în public și mai mult să își dezvolte calitățile de lideri. De asemenea, Sergiu Săvianu a ținut să le explice tinerilor că prin voluntariat a reușit să își creeze o rețea de prieteni în toată lumea și oricând poate să apeleze pentru un ajutor.

În altă ordine de idei, acesta a punctat faptul că foarte mulți tineri ajung să urmeze o facultate nu tocmai potrivită lor și în cele mai multe cazuri aceștia sunt îndrumați greșit de către părinți. Sfatul pe care l-a dat în acest caz, este acela ca toți tinerii să facă ceea ce simt cu adevărat iar facultatea pe care și-o aleg să îi ajute în dezvoltarea abilităților pe care le au.

În cursul zilei de mâine vor avea loc și alte povești de succes cu Babos Katinka, specialist marketing și fotograf, Matecsa David, chitarist și Butka Gergo, consilier local și director GerBog.

Scopul acestui program tineri pentru tineri este evidențierea modelelor pozitive precum și sprijinirea tinerilor cu privire la alegerea unei direcții profesionale viitoare, prin experiența personală.

3 comentarii

 1. Vlad Răspunde

  Bujor? Model ? :)))))
  Locuinta ANL luata de la primar doar pe ochi frumosi, pus director la Transurban fara experienta in domeniu, fratele lui mare fotbalist pe aproximativ 3000 de euro salar. Despre ce tip de modele vorbim? Care jegmanesc bugetul statului?

  • Vasile Răspunde

   Domnule Vlad, daca stii tu atatea si atat de bine de ce nu iti pui numele real? E foarte usor sa vorbesti despre altii crezand ca stii tot doar din cauza faptului ca esti un frustrat. Trist… foarte trist.

 2. victor Răspunde

  Vlade,oare tu ce ai reusit pe lumea aceasta ,binenteles inafara faptului de frustare,mojicie,invidie cu care lucruri esti inzestrat peste medie!!Pacat de tine,acritura!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.