O rețetă gustoasă, de inspirație italiană, pentru un prânz sățios – risotto cu pui și ardei copt. Ca să iasă bun așa cum le iese italienilor, nu uitați să folosiți orez carnaroli sau arborio. Pentru mai multă claritate, vă prezentăm mai jos și versiunea video a rețetei. Spor la treabă și poftă bună!
Ingrediente:
Preparare:
- Curățați ceapa și tocați-o cubulețe.
- Tăiați ardeiul copt în pătrățele sau fâșii subțiri.
- Tăiați pieptul de pui cuburi.
- Sotați ceapa într-o tigaie adâncă în uleiul de măsline.
- Adăugați puiul și sotați până se albește.
- Adăugați orezul (spălat și bine scurs).
- Adăugați treptat supa pentru a fierbe orezul.
- După ce orezul a absorbit toată supa, adăugați vinul.
- Adăugați smântâna dulce, ardeiul copt și cimbrul.
- Adăugați parmezanul și opriți focul.
- Asezonați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Timp de pregătire: 10 minute
Timp de preparare: 20 minute
Porții: 1
Sursa: www.cevabun.ro