Ultima actualizare: ieri, 22:07
Locale

Sătmărean scos din Someș în ultima clipă. Accident sau sinucidere?

smurd4Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost salvat astăzi de la moarte, trupul lui a fost zărit în râul Someș de un pescar care a sunat de urgență la 112. Nu se cunoaște dacă acesta a vrut să se sinucidă sau a căzut accidental în apă.

Bărbatul a fost scos din apă de pompieri, iar echipajele de la Ambulanță și SMURD au reușit să-l resusciteze, fiind dus apoi la Spitalul Județean Satu Mare.

Pescarul salvator a declarat că a văzut trupul bărbatului plutind pe apă dar nu știe dacă bărbatul a sărit sau a căzut în apă.

În acest an, la Satu Mare s-au înregistrat patru persoanea care fie s-au sinucis, fie au încercat să se sinucidă aruncându-se în Someș. Dintre acestea, o persoană decedată, două persoane salvate de la înec, iar o persoană a fost convinsă de polițiști să nu se arunce în Someș de pe podul Golescu.

Redăm în comunicatul ISU Satu Mare:

În cursul zilei de azi, în jurul orei 12:39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre o persoană căzută în apele râului Someş.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o echipă de intervenţie la acţiuni de salvare de la înec sau degajări de persoane înecate şi un echipaj de prim ajutor tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, a constatat că în apa rece a râului se afla o persoană în stare de hipotermie şi inconştienţă, aceasta fiind extrasă de urgenţă din apă de către pompieri.

În sprijin, au sosit un echipaj de terapie intensivă S.M.U.R.D. şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Salvatorii au trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare a pacientului, concomitent cu încălzirea corpului acestuia, iar, ulterior după apariţia primelor semne vitale acesta a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

               

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Şofer de autobuz filmat în timp ce vorbea la telefon VIDEO

La câteva zile de la accidentul din Corod, în care 20 de persoane au fost rănite după ciocnirea a două...

Închide