Ultima actualizare: azi, 10:15
Locale

Staff-ul tehnic al echipei de baschet și-a dat demisia. Eles și Mureșan, acuzați de eșecul echipei

conferinta CSM (7)Staff-ul tehnic al echipei de baschet CSM Satu Mare și-a anunțat astăzi demisia. Președintele CSM, Valeriu Neagu, îi acuză pe fostul antrenor Eles Peter și fostul președinte al secției de baschet, Florin Mureșan, de eșecul echipei.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul CSM, președintele clubului, Valeriu Neagu, împreună cu staff-ul echipei de baschet format din Adriana Pricop, Nistuț Lavinia și Sin Iulian au anunțat că echipa de baschet la final de sezon s-a clasat pe locul 11, un rezultat foarte slab, iar ca urmare întreg staff-ul și-a dat demisia în data de 30.03.2015.

”Echipa de baschet a terminat pe locul 11, un loc pe care nu-l merită, zic eu, iar în urma discuțiilor cu staff-ul tehnic, aici de față, dânșii au recunoscut slabul parcurs al echipei și și-au dat demisia. Secția de baschet va merge mai departe dar e prea prospăt să vă zic cu cine”, a declarat Valeriu Neagu.

Mai mult, Valeriu Neagu a precizat că împreună cu staff-ul își asumă întreaga răspundere, dar nu și pentru faptul că echipa a eșuat, afirmând că de vină sunt fostul antrenor Eles Peter și fostul președinte la secția de baschet, Florin Mureșan.

”Este foarte trist dar acest lucru nu înseamnă că principalii vinovați suntem noi, deoarece au contribuit mai mulți factori. Locul 8 a fost fixat de domnul Eles Petre, cel care a furat și fură în continuare titluri iar anumite publicații scriu frumos despre el. Deci locul 8 a fost atunci fixat, după care au plecat jucătoarele care le-a adus domnul Eles în combinație cu Mureșan Florin, care era angajatul clubului atunci. Plecând jucătoarelor de valoare, nivelul echipei a scăzut foarte mult. O parte din vină o au acești oameni Eles Peter, Mureșan Florin și o colaborare proastă cu un impresar căruia nu îi dau numele acum, toți aceștia au distrus echipa, ne-au luat-o pe jucătoarea Orosz, au plecat americancele în decembrie și au făcut ce au făcut și au decimat această echipă”, a spus Valeriu Neagu.

conferinta CSM (1)

În altă ordine de idei, președintele clubului CSM a mai declarat că echipa a mers foarte prost din cauza faptului că nu au avut posibilitatea să aducă jucătoare străine, având în vedere că bugetul nu le-a permis.

”Echipa a mers foarte prost, de aceea avem locul 11, e greu când ai doar cinci, șase jucătoare în lot. Știu că echipa din Satu Mare a fost cândva acolo sus și îmi pare rău că banii pe care i-au gestionat în anii trecuți le-a dat dreptul să aibă un titlu. Cu două secții și cu 4 milioane buget normal că au reușit, dar acum cu 3 milioane de lei la 8 secții și la ultimul leu mă uit”, a afirmat Valeriu Neagu.

 

7 comentarii

 1. alava Răspunde

  parca echipa era si in divizia A ?

 2. Baba Novac Răspunde

  Neagu este un oltean mincinos, exact ca si CoiCa

 3. matroz Răspunde

  @Baba :Oltenii nu sunt romani?Oare ungurii ce sunt?Prosti ai mai lasat Doamne pe pamantul Satmarului!!

 4. Norick Răspunde

  @matrozule a fost expirat acel barack-pálinka?? 😀
  Dar ,pe de alta parte felicitari,pentru ca repede sari in aparare 🙂

  • matroz Răspunde

   @norik:no fiule,bautura ungureasca sa bei tu cu tot neamul tau!Nu apar la intamplare dar astia sunt boi,boi.Parca ungurii de peste Tisa,ar fi mongoli,nu tot unguri.Raman la parerea mea cu popu..latia honveda, scriitoare de limba romana pe portal!

   • Norick Răspunde

    Las-o mai moale , nu te contrazice nimeni.Mai ales ca faci cu ironie,dar cu multa cultura… 🙂
    P.S. daca nu bei cu mine,singur nici eu ne beau.. 😛

 5. gutza, babutza Răspunde

  Sa nu uitam ca neamul lui Eles a scufundat si Titanicul. Sa spuna careva ca Iceberg era roman. Bai neagule, ai avut ocazia sa taci, si ai ratat-o. Pai sa dai tu vina pe altii ca te-au lucrat, si tu n-ai fost in stare sa le tii piept e ca si cum ti-ai da singur nota. Deci recunosti ca n-ai mai putut fara Muresan si Eles. Eu asta inteleg. Pai atunci lasa-i pe ei, si tu da-ti demisia. Si apropo, licenta de antrenor sau cum i-o spune e ca PERMISUL de conducere: spune ca ai voie sa conduci nu ca si stii sa conduci. Boule, daca plateai si tu impozite in Satu Mare, nu in Bulgaria, poate aveai buget. Dobitoc cu diploma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.