Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Sute de persoane la acțiunea PNL Satu Mare “Promovăm Femeia” (Galerie FOTO)

promovam femeia pnl satu mare (19)Sute de persoane, majoritatea reprezentante ale sexului frumos, au participat în această seară la un restaurant din Satu Mare la evenimentul “Promovăm Femeia”, în organizarea filialei Femeilor Liberale Satu Mare. La eveniment au participat nume de seamă din România, printre care copreşedintele PNL Alina Gorghiu, doctorul Cristian Andrei, realizatoarea de emisiuni Mihaela Tatu, copreşedinta  Organizaţiei Naţionale de Femeia PNL, Lucia Varga.

Principalul organizator, copreşedintele organizaţiei de femei a PNL Satu Mare, Ileana Blidar, a declarat că a organizat pentru prima dată un astfel de eveniment anul trecut, iar în urma feedback-ului primit de la doamnele sătmărence dr. Cristian Andrei a promis să revină la Satu Mare. Ileana Blidar speră să facă o tradiţie din acest eveniment, să-l poată organiza în fiecare an.

Rând pe rând au vorbit despre rolul femeilor în societate, din cele mai vechi timpuri până astăzi, acad. Virgil Enătescu, dr. Cristian Andrei şi Mihaela Tatu.

Au fost subliniate calităţile femeii, în special importanţa acestora în familie, dar şi realizările acestora, concluzia finală fiind aceea că bărbaţii n-ar putea trăi fără femei, dar totuși nici femeile fără bărbaţi.

În cuvântul său, copreședintele PNL Alina Gorghiu s-a arătat  bucuroasă de faptul că s-au adunat atât de multe persoane la acest eveniment, ea declarându-se o femeie extrem de echilibrată, convinsă că în politică şi în administraţie femeile “se bat” de la egal la egal cu bărbaţii.

“Mă bucur să constat că reuşiţi să vă adunaţi atât de mulţi într-o locaţie pentru a auzi lucruri despre viaţă, despre neuroni, despre femei şi despre performanţa femeilor. Eu cred că a trecut etapa în care trebuie să ne fie ruşine că nu avem acces în politică, administraţie, în orice domeniu, cred că suntem în etapa în care concurăm de la legal la egal cu domnii şi că o facem mult mai bine. Vă spune un om care nu are nicio legătură cu ideea de feminism extrem. Sunt un om extrem de echilibrat care crede că nu genul desparte lucrurile şi nu genul te promovează sau te încurcă în carieră, tocmai de aceea sunt absolut convinsă că vă găsiţi locul în organizaţia PNL sau simpatizaţi cu această organizaţie”, a declarat Alina Gorghiu.

Evenimentul a fost presărat cu scurte momente artistice de balet, dans și sport.

 

15 comentarii

  1. cristi Răspunde

    Ce frumos!

  2. Doina Urechelnita Răspunde

    Pe cat e de slaba Gorghiu pe atat e de balena Tatoo. Romancutele or sa aiba de optat: una o sa le fie exemplu sa ajunga niste anorexice iar alta o sa vrea sa le transforme in balene. Femeile secolului 21, ce sa faci… Asta ca sa ma refer numai la aspectul fizic ca daca intram in chestiunile ‘telectuale, aoleu, madamme Blidar si inca vreo doua de acolo, mari leadere de SM, la cata energie consuma ne lasa pe toti fara curent pe aici

  3. mari Răspunde

    Domnu Critian Andrei e un psihiatru de succes si un mare ajutor cu vorbele lui calde pentru femeile abuzate din Satu Mare care se string in fiecare an la Esedra sa il asculte. Foarte frumoasa actiunea, felicitari pentru femeile peneliste .

  4. lari Răspunde

    Ai vrut sa spui femeile peneliste si pedeliste. Apa trece piatrele raman

  5. vantulschimbarii Răspunde

    Orgolii si atat, ba pnl, ba pdl. PNL e azi doar 1, treziti-va cei care traiesc inca in trecut. Pe cand rezultate si eficienta pt Satu Mare, in loc de atata vorbarie goala?

  6. Blidar Ileana Răspunde

    Doamna Doina Urechelnita,ma bucur ca sunteti multumita de eficienta si de IQ celor care conduc Municipiul si Judetul Satu Mare.Referitor la epitetele pe care le-ati adresat doamnelor,nu cred ca va sta bine ca si femeie sa le faceti.Daca doriti sa va tratati de frustrare si rautate va putem recomanda doi medici psihiatri de renume.Referitor la energia electrica,cred ca erati mai eficienta si mai credibila daca va spuneati punctul de vedere in data de 1 si 2 ianuarie 2015,cand cetatenii din orasul Carei au stat in bezna si in frig.Atunci inteligentii apreciati de dumneavoastra nu au rezolvat problema.Vad ca-mi cunoasteti si va deranjeaza energia mea, care cred ca este benefica in folosul comunitatii.Satmarencele,care au fost aseara la spectacol,nu cred ca sunt in asentimentul dumneavoastra.Asa ca,oricum, pe satamereni nu-i mai puteti minti.A fost suficient!

    • didina Răspunde

      Cu respect va aduc la cunostinta ca de curentul de la Carei se ocupa oameni fff apropiati de pdl. Si la SM si la CJ. Dar, asa cum nu odata cei de la pedeleu au facut-o(vezi cum incearca sa scape de denumirea compromisa de PDL si sa se ascunda sub numele PNL) si acum incercati sa ascundeti adevarul si sa aruncati vina pe altii. De fapt ati si reusit sa o faceti. In cazul crizei de la carei a suferit un nevinovat. Vinovatii stau cuminti, pititi la peneleul mare. PDL? asta e istorie, nu ne mai uitam inapoi

  7. pop mihai Răspunde

    Acuma imi dau seama ce valoare are doamna blidar daca se apuca sa comenteze pe acest portal dr 2 bani, adica valoare de 2 bani

  8. iulia Răspunde

    Se vede ca sefa femeilor PNListe nu suporta alte puncte de vedere fiind chiar agresiva. Feriti-va de saracia mentala

  9. Blidar Ileana Răspunde

    Domnule Pop Mihai,doresc sa va transmit ca eu respect omul si valoarea lui.Este bine pentru cetateni si democratie ca avem in Satu Mare acest ziar electronic,care publica stiri in timp real si nu le denatureaza la comanda politica.Sunt convinsa ca ati auzit de libertatea de exprimare,asa cum si dv puteti face acest lucru.Dar,vad ca si dv,cititi acest ,,portal de doi bani”.

  10. gramma Răspunde

    Doamna Blidar, apreciez pozitiv faptul ca aveti curaj sa semnati cu numele dumneavoastra mesajele de aici. Ce ne facem insa cu batjocura pe care o faceti de limba romana? Eu mai inteleg cand, din cauza vitezei, omul mai uita o cratima sau o litera mare sau uneori mai face cate o greseala de exprimare. ce nu inteleg este de unde ati facut dumneavoastra rost de un sac de virgule pe care le aruncati absolut la intamplare cu o dezinvoltura totala. Poate ne clarifica dl dr acad ing Enatescu printr-o analiza de-aia inventiva de-a d-lui care e valoarea reala a unui om care scrie in halul asta

  11. Blidar Ileana Răspunde

    Domnule sau doamna gramma, va transmit ca un text scris corect se poate citi din cauza virgulelor.Rusinos este sa furi din banul public sa-i minti pe cetateni ca faci podul peste Somes si alte lucruri minunate pentru Satu Mare, care au fost doar promisiuni.Ma bucur ca-mi reprosati doar atat, asta se poate corecta.A venit primavera si se face curatenie in Romania.Eu am mainile curate si voi primi cu incredere votul satmarenilor chiar daca am pus o virgula in plus.Va multumesc pentru dialog!

  12. constantin Răspunde

    D-na Blidar, eu vă doresc succes! Nu-i luați în seamă pe toți frustrații!Să fiți cu adevărat alături de oameni, nu doar în campania electorală, sa-i ajutați, sa-i respectați și să nu numărați virgulele, sunt lucruri mult mai importante de făcut!

  13. adi Răspunde

    Sincer, cred ca totul porneste de la nevinovata virgula. Avem un Parlament de analfabeti, personaje fara educatie dar cu studii si diplome fantoma, care au avut bani, tupeu si agresivitate destula incat sa candideze. Asa ca scrierea corecta denota educatie adevarata, nu studii dubioase in facultati gen Spiru Haret, Goldis, etc. Cand spui ca nu conteaza faptul ca politicienii nu stiu sa scrie corect inseamna sa nu te intereseze ce fel de oameni vor face legi pentru tara ta. Ca si pana acum, de fapt

  14. Blidar Ileana Răspunde

    Domnule Adi, va rog sa nu denaturati raspunsul meu.Eu nu am spus ca nu conteaza scrierea corecta. Cred ca imi puteti tolera si mie o virgula in plus, fata de mandria nationala a unui plagiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.