Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Trupa Voltaj a câştigat finala Eurovision. Amintiri cu scena prăbuşită de la Satu Mare (VIDEO)

Bateristul de la Voltaj, Oliver Sterian a fost ranit usor la capTrupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision, cu piesa “De la capăt”, după ce a câștigat selecția națională ce a avut loc duminică seara la Sala Polivalentă din Craiova. Membrii acestei trupe au acordat recent un interviu în care nu au amintiri plăcute de la Satu Mare.
Vocalistul celebrei trupe Voltaj, Călin Goia, își reamintește și acum, după mai bine de 10 ani de tragicul accident petrecut în anul 2002, la concertul susținut cu prilejul festivităților legate de Zilele orașului Satu Mare. Prelata scenei unde formația Voltaj concerta s-a prăbușit, membrii trupei rămânând captivi minute bune iar bateristul, Oliver Sterian, a fost lovit în cap de una din schelele metalice, în zona cefei și a arcadei, fiind transportat de urgență la spital.

”În anul 2002 au fost două momente critice, prăbușirea scenei peste noi la Satu Mare, soldată cu 4 luni de stat la pat pentru toboșarul nostru, Oliver Sterian, și accidentul de mașina al basistului nostru, Valeriu Ionescu. A fost foarte greu, ne-am și retras pentru un timp de pe scenă. Dar am primit multe încurajări de la fani, care ne-au chemat înapoi și am luat-o de la capat”, a declarat pentru ziarul Ring, Călin Goia.

Trupa Voltaj se afla la Satu Mare, fanii erau în delir, când, la nici câteva minute de show, în urma unei ploi torențiale, prelata scenei s-a prăbușit peste formația Voltaj. Cameramanii, fotoreporterii și echipa tehnică au scăpat sărind de pe scenă pe pământ. Mulțimea, aflată până atunci în delirul specific unui astfel de eveniment, a amuțit. Batreistul trupei Voltaj, Oliver Sterian, aflat pe parte din spate a scenei a fost lovit grav, tânărul fiind transportat de urgentă la spital, în stare de șoc revenindu-și după câteva ore, nefiind necesară o intervenție chirurgicală. Nimeni altcineva nu a afost rănit iar concertul nu a mai continuat.

Deşi la prima vedere nu părea a fi vorba de ceva serios, în urma unor investigații mai amănunțite doctorii au constatat că Oliver Sterian  s-a ales cu două vertebre rupte, impunându-se intervenția chirurgicală. Ghinionul l-a tinut pe instrumentist departe de lumea show-biz-ului mai mult de patru luni, timp pe care l-a petrecut sub atenta observație a medicilor, pe patul de spital.

Video: Evoluţia trupei Voltaj la Eurovision 

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Auzi ,,ziaristu’,,lu’ peste prajit,dar alta amintire,UNA PLACUTA,cu Voltaj la Satu Mare,nu ai gasit? Cat de IDIOT trebuie sa fi ,sa faci astfel de asocieri? Apoi orasul nostru este de vina, ca aceea furtuna a rasturnat scena,sau echipa care a instalat-o asa ,,romaneste,,? Ba ,ti-as da o flegma,…vrei tu sa pari ceva ce nu esti,ziarist de cacat,VIP probabil?! BRAVO VOLTAJ! Succes!

  2. Paula Por Răspunde

    Si totusi Voltaj a mai revinit pe scena Satu Mare cu drag!

  3. Paula Por Răspunde

    Si totusi Voltaj a mai revinit pe scena Satu Mare cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Flori pentru sătmărence, de Ziua Femeii, de la PLR și PSD (FOTO)

Un grup de tineri din PSD a împărțit astăzi flori în zona centrală a municipiului Satu Mare, transmițându-le sătmărencelor urări...

Închide