Ultima actualizare: azi, 15:02

Horoscop

Zilele benefice în dragoste pentru fiecare zodie în 2015

horoscopHoroscopul iubirii: Zilele norocoase in dragoste in acest an

In general, 2015 se anunta a fi un an excelent pana in august si foarte echilibrat, linistit si plin de armonie dupa aceasta perioada, datorita traseului parcurs de Jupiter. Acesta isi va face simtita influenta asupra tuturor domeniilor din vietile noastre, incepand de la sanatate si viata de familie pana la evolutia profesionala. Cu toate acestea, dragostea va fi planul cel mai important pentru toti nativii si, in acelasi timp, va fi puternic influentat nu doar de Jupiter ci si de traseul celorlalte planete.

Berbec

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 14 aprilie,22 iunie, 11 august, 27 septembrie, 16 noiembrie

Intre 1 ianuarie si 11 august, Jupiter tranziteaza zona responsabila cu romantismul pentru nativii in Berbec. In aceasta perioada in mod special, cei nascuti sub aceasta zodie pot atrage cu usurinta parteneri si nu doar pentru relatii trecatoare.

In cazul lor, aceasta perioada poate fi inceputul unei relatii stabile care poate duce la o casatorie. In acelasi timp, cei care au deja un partener, se vor simti mai romantici decat de obicei si vor avea ocazia sa petreaca mai mult timp in compania persoanei iubite.

In ceea ce priveste latura senzuala si libidoul, acestea vor atinge puncte culmintate in special in a doua jumatate a lunii iunie si a doua jumatate a lunii septembrie, momente ideale pentru escapade in doi sau, de ce nu, pentru a trece impreuna prin experiente noi.

Taur

Zile norocoase in dragoste: 11 august, 12 septembrie, 5 octombrie, 19 noiembrie, 26,27,28 decembrie

Prima jumatate a anului se anunta linistita pentru nativii in Taur si nu se va petrece nicio schimbare majora in viata amoroasa, cu mentiunea ca nativii singuri vor avea numeroase ocazii de flirt si destule ocazii pentru aventuri insa sunt sanse destul de mici ca vreuna dintre acestea sa se transforme intr-o relatie stabila.

Acest lucru trebuie pus pe seama lui Saturn care trece prin zona intimitatii si care, prin seriozitatea sa caracteristica, va impiedica dezvoltarea oricarei relatii superficiale.

Lucrurile se vor schimba cu siguranta si pentru Taurii singuri si pentru cei care au deja un partener incepand cu 11 august, atunci cand Jupiter va intra in zona romantismului si a dragostei. De abia acum, cei care nu au un partener e vor simti dispusi sa dea din nou o sansa relatiilor stabile iar tentativele lor vor fi cu siguranta incununate de succes.

In ceea ce priveste Taurii care au deja un partener de cuplu, aceasta perioada le va oferi ocazia sa se apropie mai mult de partener, sa petreaca momente romantice impreuna si, acolo unde exista un conflict, sa gaseasca drumul de mijloc.

Gemeni

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 4 aprilie, 29 iulie, 14 august, 26 spetembrie, 30 noiembrie

Pentru nativii in Gemeni, 2015 va fi un an plin de provocari, inclusiv, sau mai ales pe plan sentimental. Este anul in care vor lua cele mai mari decizii din vietile lor, in special in ceea ce priveste dragostea.

Nativii care au deja o relatie stabila vor hotari in acest an daca vor duce aceasta legatura la un alt nivel si vor sterge cu buretele toate lucrurile rele din trecut sau daca, in cele din urma, vor pune capat definitiv acestei povesti.

In ceea ce priveste nativii in Gemeni care nu au deja un partener nu vor acorda prea multa atentie vietii amoroase. Tocmai de aceea, ei pot fi luati prin surprindere. Cei nascuti in aceasta zodie vor gasi dragostea in locurile in care se asteapta cel mai putin, cum ar fi in persoana unui prieten pe care il cunosc de ani de zile.

Rac

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 7 aprilie, 9 mai, 15 iunie, 24 iulie, 16 august, 17 septembrie

Persoanele nascute in Rac vor fi puternic influentate in acest de an de catre concupiscentul Pluto. Acesta va da tarcoale intregul an zonei de parteneriate. Prin urmare, persoanele in Rac fara o relatie stabila se pot indragosti fulgerator de cineva influent.

Aceste noi relatii se anunta a fi pline de pasiune insa nativii in Rac nu trebuie sa uite ca nu este suficienta atractai fizica pentru a pune bazele unei relatii pe termen lung. Important este sa nu uite cine sunt, care sunt dorintele, pasiunile si sperantele lor de viitor. Este perfect normal sa faca anumite compromisuri de dragul partenerilor insa nu trebuie sa uite niciun moment cine sunt de fapt.

In ceea ce priveste Racii care au deja o relatie stabila, se vor bucura de tot sprijinul partenerilor de cuplu atunci cand vor fi nevoiti sa ia decizii radicale, cel mai probabil cu privire la locul de munca. In acelasi timp, Pluto insufla un aer pasional nou in povestile lor de dragoste iar Racii si partenerii lor pot trai impreuna clipe de vis.

Leu

Zile norocoase in dragoste: tot anul

Cei nascuti in aceasta zodie vor fi cu siguranta rasfatatii anului 2015 si lucrurile vor merge din plin pentru ei pe toate planurile, inclusiv in ceea ce priveste cariera, sanatatea sau starea financiara.
Sa incepem cu Leii singuri. Desi sunt cuceritori innascuti si au avut multe aventuri amoroase de-a lungul vietii, cei nascuti in aceasta zodie vor simti ca este momentul sa paseasca intr-o relatie stabila.

Nu le va fi greu deloc sa faca acest lucru pentru ocaziile de a cunoaste oameni noi sunt numeroase, precum si sansele de a pune bazele unei relatii pe termen lung.

Pentru persoanele in Leu care se afla deja intr-o relatie stabila, 2015 va fi anul evolutiei. Este un an fenomenal pentru casatorie, pentru mutarea cuplurilor intr-o casa noua si chiar pentru intemeierea unei familii.

Fecioara

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 15 aprilie, 22 mai, 11 iulie, 11 august, 19 august, 30 septembrie

Latura amoroasa a acesto nativi poate fi in 2015 o sursa continua de impliniri sufletesti. Fecioarele care au parteneri stabili se vor reindragosti in fiecare zi de partenerii lor si poate fi momentul potrivit, daca nu au facut asta deja, sa ia in calcul o casatorie pentru ca casnicie inceputa in 2015 are toate sansele din lume sa reuseasca.

Nativii in Fecioara care nu au o relatie stabila nu vor petrece prea mult timp din an singuri. Multi dintre ei au avut numeroase ocazii de flirt sau aventuri inca din prima zi a lui 2015 insa undeva intr-un dintre aceste zile benefice in dragoste pentru ei vor avea ocazia sa isi intalneasca marea iubire a vietii.

Balanta

Zile norocoase in dragoste: 7 aprilie, 29 mai, 4 iulie, 27 august, 30 noiembrie, 29, 30 decembrie

Pana in a doua jumatate anului, de multe ori chiar pana aproape de finalul lui septembrie, vietile amoroase ale balantelor vor semana cu un trenulet din parcul de distractii: vor fi cand pe aripile fericirii, cand in stari triste si apatice. Acest lucru se va intampla din cauza lui Uranus care va provoca haos in zona relatiilor.

Acest lucru se va schimba radical in timpul eclipsei de luna din 27 septembrie cand Balantele vor fi nevoite sa ia o decizie radicala in dragoste, in special cei care au o relatie stabila pana in aceasta perioada.

Pentru nativii singuri, lucrurile sunt mult mai clare. Vor avea destule ocazii de flirt si cateva aventuri amoroase. Trebuie sa isi aleaga foarte atent partenerii si sa nu mai trateze oamenii de sus pentru ca, in cazul lor, dragostea va veni de unde se asteapta mai putin.

Scorpion

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 17 mai, 22 iulie, 11 august, 27 septembrie, 19 octombrie, 19 decembrie

Daca ar fi sa rezumam in cateva cuvinte simple anul nativilor in Scorpion in ceea ce priveste dragostea, acestia fie se vor indragosti, fie vor pleca in a doua luna de miere, fie isi vor intemeia o familie.

Anul se anunta excelent pentru Scorpionii care au relatii stabile. Asa cum spuneam, pentru ei poate fi anul in care se vor casatori sau vor pleca intr-o a doua luna de miere, in cazul cuplurilor care au facut deja acest pas. In general, tot anul 2015 va fi plin de iubire pentru ei, de romantism si chiar de senzualitate.

Chiar daca este greu de crezut, chiar si pentru misteriosii Scorpioni singuri vine momentul in care isi vor construi relatii stabile iar 2015 va fi plin de ocazii pentru a face acest lucru. Depinde in general doar de alegerile pe care le vor face acesti nativi in ceea ce ii priveste pe potentialii parteneri si de cata incredere sunt dispusi sa investeasca in oameni, misiune aproape imposibila pentru unii dintre ei.

Chiar si asa, 2015 ii va surprinde chiar si pe cei mai sceptici dintre Scorpioni.

Sagetator

Zile norocoase: 11 aprilie, 17 mai, 23 iulie, 27 august, 20 septembrie, 11 octombrie, 4 noiembrie, 7 decembrie

Cu siguranta nativii in Sagetator nu vor avea timp sa se plictiseasca in acest an, indiferent de starea lor civila. Cei care au deja o relatie vor trece printr-un val de pasiune si de innoire a sentimentelor care ii leaga de partenerii lor.

In plus, vor avea ocazia sa plece intr-o calatorie sau doua alaturi de persoanele iubite iar aceste drumetii in doi le vor oferi o perspectiva mai ampla asupra relatiei in general, si va scoate in evidenta toate aspectele pozitive ale povetilor de dragoste pe care le traiesc acum.

Nu este o certitudine ca Sagetatorii singuri isi vor gasi marea dragoste in acest an. Ceea ce este clar este faptul ca 2015 este un an plin de aventuri pentru ei, pe toate planurile, nu doar amoroase. Vor avea ocazia sa plece si ei in calatorii, unde vor avea ocazia sa cunoasca persoane noi.

Se pot infiripa povesti de dragoste pe parcursul acestora insa ele trebuie ingrijite cu multa atentie si construite fara graba, pas cu pas, pentru a se transforma in mai mult de atat.

Capricorn

Zile norocoase in dragoste: 17 martie, 20 martie, 10 aprilie, 7 mai, 5 iunie, 20 august, 19 sptembrie, 14 octombrie, 3 noiembrie

Nativii in Capricorn au un inceput de an foarte bun. O buna parte dintre nativii singuri vor avea ocazia sa intalneasca dragostea chiar din zorii acestui an, pe 1 ianuarie. Ceilalti au la dispozitie un an intreg cu cateva varfuri absolut fabuloase in care se vor intalni cu posibilitatea de a se indragosti.

Seriosii Capricorni nu au fost niciodata adeptii aventurilor amoroase si nu isi vor pierde timpul, si asa pretios, cu jocuri si flirturi copilaresti. Pentru nativii singuri, 2015 este unul dintre anii in care isi vor putea gasi sufletele pereche.

Cat despre Capricornii care au deja o relatie, pentru ei lucrurile nu se pot schimba decat in bine. Pentru cei care vor sa ia in considerare o cerere in casatorie sau anuntarea unei logodne, cea mai buna perioada va fi intre 17 martie si 10 aprilie iar cel mai bun moment pentru casatorie din 2015 este intre 7 mai si iunie.

Varsator

Zile norocoase in dragoste: 17, 20 martie, 19 aprilie, 23 mai, 5 iulie, 11,19 august, 12, 17 septembrie, 9 noiembrie

Jupiter va topi inimile pana si celor mai reticenti dintre Varsatori. Nativii singuri vor avea parte de surprize de proportii, in special in ultimele zile de primavara, atunci cand in vietile lor pot reintra persoane pe care nu le-au mai vazut de foarte multa vreme si care le pot trezi interesul, pe plan amoros.

In ceea ce oriveste Varsatorii care au o relatie stabila, aceasta se va desfasura linistit pana in jurul lui 12 septembrie, atunci cand va avea loc o explozie sentimentala. Persoanele nascute sub aceste zodie vor invata sa isi accepte dorintele si vor deveni ult mai pasionale cu jumatatile lor.

Mai mult de atat, vor renunta la inhibitii si vor invata sa se bucure intr-o modalitate pe care nu au cunoscut-o pana acum.

Pesti

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 4 aprilie, 19 mai, 29 iulie, 11, 24 august, 12 septembrie

Pentru persoanele nascute in Pesti, dragostea a jucat intotdeauna un rol important in vietile lor. Nu sunt oamenii care sa isi piarda timpul cu flirturi marunte si cu jocuri copilaresti. Pentru ei e fie dragoste adevarata, fie deloc.

Din fericire, nativii in Pesti care nu si-au gasit iubirea pana acum, 2015 va fi un an mai mult decat generos cu ei. In special in septembrie, viaa’ta Pestilor se va imbogati intr-un mod complet neasteptat, aproape miraculos.

Pestii care au deja o relatie stabila nu au foarte multe motive sa isi faca griji. Din contra, si pentru ei septembrie va fi o luna extraordinara. Dupa un augut plin de romantism si de escapade in doi, in prima luna de toamna, nativii in Pesti pot sa ia serios in considerarer o ceremonie de nunta sau cel putin o logodna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.