Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Accident în Moftinu Mic. Victima a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat la spital, după 4 ore

accidentDuminică în jurul orei 09.50 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Moftinu Mic, judeţul Satu Mare  a avut loc un accident de circulaţie.

Oamenii legii   au stabilit că un bărbat  a condus autoturismul marca BMW,  pe fondul neadaptării vitezei  de deplasare într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un imobil, apoi a fost proiectat  în gardul unui alt imobil iar  persoanele care se aflau în autoturism au abandonat autoturismul şi au părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a unui pasager din autoturism, în vârstă de 26 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că evenimentul rutier a avut loc în timpul nopţii , în jurul orei 03.00, iar victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în jurul orei 07.00 acuzând dureri în zona abdominală, fiind diagnosticat în urma investigaţiilor medicale efectuate cu ruptură de splină.

Conducătorul auto Adrian T.  a fost identificat şi  testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.